středa 17. srpna 2016

Sušenkově dobré Better when I am dancing

Krásné středeční odpoledne,

na dnešek jsem si připravila článek, který je vlastně asi i prvním vyloženě outfitovým článkem na mém blogu. Přiznám se, že jsem nikdy neměla příliš ambice začít s tímto tipem článků. Ne že bych se jim záměrně vyhýbala, ale říkala jsem si, že se oblékám svým způsobem obyčejně, takže by to asi nikoho nezajímalo. A hlavně tedy nejsem žádná modelka, takže to "předvádění se" by asi nebylo to pravé ořechové. Ono se řekne nikdy, ale když se vám naskytne krásná možnost...





A přesně to se stalo - začala jsem s domlouváním Sušenkové spolupráce.
Že neznáte Sušenku? To je ale chyba. Česká módní značka, která nabízí nádherné kousky do vašeho šatníku, mne velice zaujala ihned na první pohled. Důvod je jednoduchý - krásné modely, ze kterých každý ihned pozná, kvalitu zpracování. A to za velice přívětivé ceny. Samozřejmě, nejvíce se dozvíte přímo na webu www.susenka.com,



Takže slovo dalo slovo a já se již mohla těšit na nové šatičky. Vybrala jsem Better when I am dancing, ale řeknu vám, nebyla to lehká volba. Těch krásných věcí je totiž na e-shopu spousta.
Nicméně tyto,a zejména právě v mnou zvolené fialové barvě, mne naprosto uchvátily. Svým retro střihem mi připomínají zároveň Pomádu a Doktorku z Dixie (kdo zná tento seriál, tak v nich určitě Lemon či Annabeth prostě vidí :-) ).



Taková maličkost v podobě mašličkového pásku je vlastně tím, co šaty pozvedne do úplně jiných výšin. 


Po otevření balíčku mi srdce zaplesalo. Nádhera! Krásný střih, opravdu velice kvalitní materiál i šití (pěkné rovné stehy, vše začištěné...) a ta barva... Vyloženě famózní.

Já si k šatům objednala i bílou spodničku, která se prodává zvlášť, a musím říct, že je to skvělá volba. Sice jsem např. včera šaty provětrala i bez ní (a vypadaly i tak krásně), ale uznávám, že s ní je to prostě "ONO".

A samozřejmě bych to nebyla já, abych vám nechtěla šatičky co nejlépe ukázat, protože na ramínku to tak nevynikne. Jenže v té chvíli přišel trochu "kámen úrazu" - když fotím nějaký výrobek, tak si jej fotím sama, a tedy mohu se u toho vyvztekat do libosti. Tentokrát jsem se měla stát modelkou já a k focení jsem umluvila manžela. Mohu jen zákulisně říct, že obdivuji jeho trpělivost, co se mnou má :-)
Nakonec se snad ale zadařilo, (tak trochu s přivřením obou očí, co se mého nemodelkovské pózování týče) a má outfit ukázka může začít.




Myslíte, že postojím na místě? Omyl. A do toho ještě dělám všemožné obličeje... Ano, fotit mě je opravdu výzva:-) 


Miluji černobílé fotografie, a tak jsem si jednu neodpustila.


Tak co na ně říkáte? Krásné,že? Pro mne je to super nadčasový kousek s retro šmrncem, který mi dokáže rozveselit (nejen) pracovní den.

P.S. Chtěli byste více takových článků "ze šatníku TwinsMom"?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig