pondělí 15. srpna 2016

Tvořivý týden #31

Hezké pondělní odpoledne,

jaký jste měli víkend? My, jak jste viděli na FB a Instagramu, opět trochu výletovali, ale i tak jsem si stihla včera nastříhat pár látek na nové tvoření. Ovšem jak jsem tvořila minulý týden, to vám mohu ukázat právě teď. O to právě běží, že? :-)





Tento týden byl hodně ve znamení nákupek a kabelek AE Smile. A já jsem za to moc ráda, protože mne ohromě baví. Už mám vymyšlené další, nebojte ;-)



Na první pohled stejné, ale jsou to dvě tašky a vidíte, jak je v detailu každá jiná. To mám hrozně ráda a snažím se vždy dělat rozdíly v detailech, aby byl každý kus opravdu originál ;-) 





Po delší době jsem také sáhla při tvoření po kožence. Vznikla tak AE Cross s dvojitým zipem a upravitelným popruhem.
Mimochodem, dříve když jsem dělala takovéto popruhy, tak jsem používala klasické "kabelkové" komponenty. Jenže ty byly většinou širší nebo naopak užší, takže jsem začala čím dál víc po kroužcích na klíče a víte co? Je to ono! Moc se mi to líbí, vypadá to dobře a navíc drží úplně stejně jako ty kabelkové.






A jelikož AE Cross byla na přání v sadě se Šmink, vznikla i ta.



Ta látka...to je nádhera, co? :-)



Musím říct, že se těším, co vše stihnu vyrobit tento týden, protože mám hodně plánů a navíc bych chtěla zase i připravit něco do další letničky. Ale nebudu prozrazovat, ať máte překvapení ;-)

Tak vzhůru ke stroji ;-)

SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig