pátek 26. srpna 2016

Paletka očních stínů Makeup Revolution: Romantic Smoked

Pěkný pátek, krásky,

jak si užíváte dnešní, víceméně tropický, den?

Já jsem vcelku dlouho přemýšlela, jestli vám mám blíže něco sepsat k paletce od Makeup Revolution s názvem Romantic Smoked. Mám ji totiž už několik týdnů a ukazovala jsem vám ji již v novinkách. A nakonec mi to prostě nedalo ;-)




Asi už pro nikoho není překvapením, že výrobky Makeup Revolution patří k mým oblíbencům. Mám, kromě tvářenek, rozjanovačů či make-upu, i dvě paletky Iconic a tuto jsem si koupila tak nějak neplánovaně. Moc se mi totiž líbilo složení barevnosti stínů.



Čím dál více jsem "na třpytivé". Nebudu se přít, matné líčení má také něco do sebe, ale jakmile to má lehce třpytivý nádech, tak to zbystřím.

Tato paletka to má přesně půl na půl - šest matných stínů a šest lehce třpytivých (či řekněme perleťových).  I barevně je velice hezky vyvážená. Žádná barevná divočina, ale ani nuda. Můžete vykouzlit lehký nude vzled, ale také něco výraznějšího na večer.




A jak jsou na tom stíny s kvalitou? Pigmentace je u perleťových velice dobrá, stíny krásně na oko přilnou, dobře se stínují a kombinují. U světlých matných stínů je to s pigmentací o něco málo horší. Ty používám zejména pod obočí na rozjasnění či do vnitřního koutku. Naopak ten nejtmavší (třetí zprava) je opravdu super. Líbí se mi, že perleťové odstíny téměř vůbec nepráší a matné opravdu jen malinko.




Určitě vás také zajímá výdrž. Já pod oční stíny obecně používám vždy bázi (občas korektor) a tyto vydrží bez hnutí téměř celý den. Proto je moc ráda nosím do práce, nemusím co chvíli kontrolovat, jestli je vše v pořádku ;-)










Už máte nějakou paletku od Makeup Revolution? Pro mne tato určitě není poslední... :-)


SHARE:

8 komentářů

  1. diky za recenzi :-) ja mam jak vis ted Flowless . Jsem nadsena. ty trpytivky jsou dokoname !! krasne se s nima pracuje :-) Take to urcite neni posledni vyrobek. kouknu i na ostatni produkty. Mam vyzkouseny i makeup a ten byl taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač. Jojo, něco jsem o Flowless zaslechla :-D :-D Ta kvalita u MURáčků je opravdu velice dobrá a za tu cenu super!

      Vymazat
  2. Po paletkach uz delsi cas pokukuju a urcite nejakou vyzkousim👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu velice dobré a v poměru s cenou výborné. I barevně je mají moc hezky poskládané :-)

      Vymazat
  3. Zbožňuji tyto paletky od Makeup Revolution.. Mám sice jinou, ale jsem s ní velmi spokojená a rozhodně to není má poslední :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, já měla jednu cca před rokem a jak se ta sbírka rozšiřuje :-) Rozhodně doporučuji! :-)

      Vymazat
  4. Od Makeup Revolution nemam ani jednu paletku, ale od freedom temer vsechny a rekla bych, ze jsou hodne podobne...
    Ale zvazuji si jednu poridit, na vyzkouseni..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Freedom paletky jsem naopak nevyzkoušela já, ale také to budu muset někdy napravit. Prostě i kdyby "jen" pro vyzkoušení ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig