pondělí 29. prosince 2014

Abych to měla značkové...

Jménu, které jsem si vybrala pro Fler, zůstávám při svém tvoření věrná v jakékoli situaci, a tak jsem se před časem rozhodla, že výrobky budu i "značkovat".

Již před několika měsíci jsem si objednala látkové etikety k našívání. Jsou opravdu nádherné, natisknuté na saténové stuze a dávám je na všechny šité výrobky i na čepice, které jsou podšité. 




Jen na háčkované věci se mi našívání moc nedařilo - tedy ne tak, jak bych chtěla, Ideální  se mi zdají papírové etiketky. Sice nebudou na oblečení stále, ale stejně se mi toto "dozdobení" libí a beru jej jako vizitku své značky. Určitě chápete, že jej nebudu věšet jen na háčkované věci... ;-) 

A protože bych se určitě nespokojila s jedním tvarem etiket, objednala jsem si ručně ryté razítko a zbytek budu vyrábět sama. Motiv jsem chtěla lehce zdobený a co nejvíce se blížící fontu písma, které používám. Povedlo se a já jsem nadšená! 



Je pro mne již nyní jasné, že razítko z dílny monickaz není poslední objednané, protože paní Monika je moc šikovná a komunikace nad plánováním vzhledu razítka byla moc fajn. Děkuji a rozhodně doporučuji!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig