čtvrtek 4. prosince 2014

Dětské krémy do nepříznivého počasí - mini recenze

Jelikož už to počasí není zrovna nejteplejší, začala jsem u holek řešit (mimo oblékání na procházky) také to, jakým krémem je namazat, aby nebyly od větru a zimy moc "ošlehané".

Třeba se moje mini recenze hodí i někomu dalšímu. A samozřejmě  budu ráda i za případné tipy na jiné výrobky :-) 



Nivea Wind and Weather cream

Nivea je pro mne klasika, kterou si pamatuji ještě z dob, kdy jsem já sama byla malá. Plechovou kulatou krabičku musí znát snad každý a toto je modernější a propracovanější verze. 

Není tak hutná, jako klasická Nivea a ani nezanechává výrazně mastný film - jen lehký, který vcelku vydrží delší dobu (cca 2 -3 hodiny). Za mne bych řekla zlatá střední cesta, i když do většího mrazu bych dala silnější nános, aby opravdu chránil. 






Babydream  Wind - und Wettercreame

Pro mne novinka, kterou jsem před pár dny náhodou objevila v Rossmannovi  a zde platí "za málo peněz hodně muziky". Nerada u svých dcer experimentuji s kosmetikou, ale když nebyla aktuálně dostupná žádná z mých oblíbených značek (tj. Excipial, nebo Nivea), tak jsem zkusila toto a nelituji. 

Nepůsobí na mne příliš "mastně", ale přesto vytvoří na obličejíku hezký film, který vydrží vcelku dlouho.   Srovnala bych jej právě s výše uvedenou dětskou Niveou. Určitě budu používat dále.



Excipial Protect

Za mne naprosto číslo 1. Je mi jasné, že se může zdát divné dávat dítěti na obličej krém, jež je určen na ruce, ale byl nám doporučen od naší dětské lékařky ihned po narození holek a opravdu si jej nemohu vynachválit. Používali jsme celou první zimu a bez problému či jakýchkoli reakcí.

Je hustější a mastnější oproti předešlým krémům a zároveň vydrží hodně dlouho (ještě večer při koupeli byl poznat a to jsem mazala cca po obědě)




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig