neděle 14. prosince 2014

Oriflame zázračný kelímek - recenze

Zázračný kelímek od Oriflamu je už dlouhou dobu jedním z mých nejoblíbenějších výrobků. A i když by mohlo mnoho lidí namítnout, že s vazelínou z lékárny se udělá stejná "paráda" (a já na ní také nedám dopustit), určitě v mé kosmetické výbavě bude zůstávat i nadále.

Klasická verze ve světle růžovém kelímku je už v podstatě notoricky známá několik let. Musím tedy bohužel říci, že vůně a "chuť" je nic moc, ale na popraskané rty či suchá místa na pokožce je naprosto super. Mohu také doporučit na změkčení nehtové kůžičky či léčbu oparu po seschnutí.




Obsah kelímku je tuhý a není nutné jej skladovat v chladnu - nosím je bez problému v kabelce a na konzistenci to nic nemění. Balení je sice velice malé (doporučuji kelímek kupovat při různých akcích či slevách, protože jinak je cena vcelku vysoká s ohledem na malé 15 ml  balení - dle typu okolo 160,- ), ale vystačí velice dlouhou dobu. 

Nevýhodou malého balení a jeho tvaru je zhoršený přístup k samotnému obsahu. Pokud máte dlouhé nebo gelové nehty, je jeho vyjmutí a aplikace ještě těžší. 




Mým favoritem je kelímek s karamelovou "příchutí". Balení je stejné jako u klasické verze a stejně tak "funkčnost", ale chuťově je daleko lepší. 

Nově jsem také díky Oriflame akci získala kelímek vanilkový, kokosový a višňový - opět se u nich krom chuti nic nemění, ale ta změna je fajn a myslím, že by si asi každý vybral "ten svůj". 




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig