neděle 22. února 2015

Ikea I love you

Dnes jsem po dlouhé době zase zavítala do Ikey. Sice na skok, a to v podstatě doslova, ale i tak jsem stihla vše, co jsem chtěla a ještě něco na víc ;-)

První tedy "to navíc"
Musím říct, že když jsem tyto svícny kdysi viděla poprvé, moc se mi nelíbily. Nevím, ale působily na mne nějak smutně nebo jak to říct. Až do dnešního dne. Šla jsem kolem nich a přistály mi v ruce rovnou dva. A i když se v nich nakonec neusadila svíčka, ale část mých kosmetických nezbytností, myslím, že ještě tak dva tři časem dokoupím - právě na to ukládání kosmetických tubiček apod. Vše je pak hezky srovnané, a i prach na poličce se mi bude uklízet hned lépe ;-)




A teď to, pro, co jsem vlastně do Ikey zamířila - dvířka na police. Po nějaké době jsem se rozloučila s myšlenkou. že v obývacím pokoji budu mít police "otevřené". Mé dvě opičky, které vše vyštrachají a všude vlezou, mi to dost názorně vysvětlily. No alespoň něco málo barvy jsme do nich daly, aby to nebylo tak jednotvárné. A jelikož mají ručičky opravdu nenechavé, prozatím jsme ke dvířkám nenamontovaly úchytky (tím pádem nebylo ani nutné instalovat dětské pojistky). ;-) 




A jelikož jsem ještě zakoupila tyče na závěsy, které ale na závěsy ani záclony tentokrát neužiji, můžete se v některém z příštích článků těšit na funkční novinku pro děti made by AE style ;-)

Nevím jak vy, ale já Ikeu prostě miluji a máme u nás asi tak 80% nábytku a doplňků právě z ní. Jen jediný (bohužel tedy veliký) mínus pro mne ovšem má - stále se brání zavedení eshopu.
No řekněte sami, není to škoda?
SHARE:

2 komentáře

  1. Ta svícen je krásná, asi se po ni taky brzy podivam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mohu doporučit. Je multifunkční :-) děkuji za komentář.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig