středa 11. května 2016

Novinky v make-up šuplíku: Duben

Hezký středeční podvečer krásky,

jaké byly vaše kosmetické úlovky v dubnu? U mne se toho sešlo tentokrát vcelku dost (tedy jak se to vezme), ale když já ty věci prostě "musela" mít :-D

Takže pojďme to vše projít...





No, a samozřejmě  jsem opět nedodržela svůj "kosmetický limit". Mimochodem, asi ani tento měsíc jej nedodržím a uvažuji, že ho rovnou zruším :-)))


Začnu od make-upů. Prvním je Brilliance od Gabriella Salvete. Já pořád nějak nevím, co si mám o něm myslet. Co se mi hodně líbí je to, že mi tento odstín opravdu sedl jak "... na hrnec". Má jen malé krytí a ani s dvojí vrstvou to není příliš slavné s krytím. Takže spíše než make-up bych jej označila za BB. Je tedy krásně jemný, lehoučký a moc dobře se mi roztírá. Ale má jedno velké mínus (alespoň pro mne) - je opravdu hodně tekutý. A to tak, že při dávkování pumpičkou na hřbet ruky musím dávat pozor, abych "nenahodila" i zeď. 

Nemohu ale od této značky opomenout výbornou paletku. Opravdu poměr cena vs. kvalita, to je něco. Mrkněte ZDE


Druhým make-upem do mé sbírky je Mattitude od Astor. Ten je krásně lehký a moc dobře se roztírá. Má nižší střední krytí a jde vcelku dobře vrstvit. Moc se mi líbí, jak matuje obličej. Docela se těším, jak jej pořádně otestuji v létě. Jestlipak také bude matovat na většinu dne? ;-) 



Řasenka od Avonu mne tentokrát příliš nenadchla. Jako není špatná a s trochou práce udělá i hezké řasy. Bohužel mi ale nevyhovuje kartáček. Ulpívá na něm až moc řasenky, takže to dá práci pak řasy pořádně rozčesat a neslepit.


Kráska do sbírky tvářenek od Milani. Již jsem vám o ni psala ZDE


Oriflame řasenka je za mne super! Krásně mi řasy zvýrazní a natáhne. Byla jsem již spokojená s její "modrou kolegyní" a i na tuto si nemohu stěžovat. 


Kajalovou tašku od Oriflamu jsme si koupila víceméně náhodou a vůbec nelituji. Používám ji docela často poslední dny. Je krásně měkká, dobře pigmentovaná a má i vcelku slušnou výdrž - neříkám, že celý den, ale půl dne určitě. 


Kosmetika Moje má (nejen) krásné obaly a více si o ní můžete přečíst ZDE.


Tužka CC od Max factor je výborná! Krásně kryje kruhy pod očima, dobře se s ní pracuje, je lehká a nezalézá mi do jemných vrásek. Myslím, že si našla své stálé místo mezi mými "šminčátky". 

Apochalips tekutá rtěnka od Rimmel. No, říct, že se jedná o rtěnku? Já bych to spíše nazvala leskem na rty s delší výdrží. Má krásnou barvu a dobře pigmentuje. Vydrží i jedno jídlo a pár pití, ale trochu se rozpíjí. Za mne sice fajn, ale ne rtěnka. Což mi tolik nevadí, protože i tak dávám častěji přednost leskům na rty ;-)  



Před pár měsíci jsem objevila EOS balzámy a teď své povědomí rozšířila ještě o "kostičky" Balmi. Taktéž se jedná o výborný balzám, a myslím, že právě srovnatelný s EOS. Jediný rozdíl vidím v tom, že je po nanesení více lesklý (EOS je spíše do "matna" - tedy, ty co mám). 






O paletce W7 In the Night jsem vám již psala ZDE, ale protože jsem v článku zapomněla na swatche, tak napravuji a doplňuji tady ;-) 







Štětce PLH mám hrozně ráda. Velice dobře se mi s nimi pracuje, líbí se mi, jak jsou měkké a příjemné na obličeji. Pár kousků již mám a tentokrát jsem se rozhodla zase trochu sbírku rozšířit (rozhodně tímto nekončím ;-) ). Mám hodně ráda tuto bílou řadu. I když je používám denně, tak nejsou "ohmatané", dobře se čistí a musím říct, že mi z nich nepadají žádné chlupy při čištění. Takže za mne super a i ty ceny jsou přijatelné. Takže co více si přát ;-) 








Tak co na to říkáte? Máte s některými z těchto "šminčátek" zkušenosti, jaký na ně máte názor?


SHARE:

4 komentáře

  1. Gabriella Salvete paletka je vyborna! Hit posledniho mesice snad na vsech blozich a i ja ji chvalim💋👍👍👍
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě popravdě přijde jako neskutečné, že takhle levná paletka je tak super! A je úžasné, že to tak je. Toto se GS hooodně povedlo :-)

      Vymazat
  2. :)) No většinu toho, co máš ty, mám aj já:)) Ten makeup je fakt až moc tekutý, jinak je super, přijde mi fajn, ale to jak je tekutý, to mi fakt nevyhovuje..
    Štětce na oči v tomto tvaru, takové ty zmenšeniny velkých typů, nemám moc ráda, ale pudrovej mám a je super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ten pudrový štětec hrozně líbí, jak je jemňoučký.A i ty menší mi vcelku sedí - ale tedy používám je ani ne tak podle účelu, ale prostě tak jak aktuálně se mi hodí a potřebuji. Znáš to :-) A to ještě pokukuji po Zoeva štětcích - mě se hrozně líbí ta růžovo-zlatá kolekce (nejsem si teď jistá, jak přesně se jmenuje) :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig