středa 23. listopadu 2016

Dermacol: Selfie Make-up

Pěkný středeční večer, krásky,

před pár dny jsem se rozplývala nad kaviárovým make - upem od Dermacolu a jsem z něj stále naprosto nadšená, a tak mne zajímalo, zda ho novinka v podobě Selfie třeba netrumfne.

No, co myslíte?





Sem tam jsem na něj narazila na Instagramu, ale vyloženě jsem po něm neprahla. Ale nakonec jsem v Rossmannu uviděla slevu, a tak jsem si řekla, že jej vyzkouším.


Vcelku mne zajímalo, jaký bude v tomto případě rozdíl mezí Selfie Make-upem, který má být 2v1 s bází, BB krémem (kdy vlastně bázi já osobně nepoužívám) a klasickým make-upem, u kterého zase naopak bázi používám pokaždé. Vybrala jsem si nejsvětlejší odstín, který mi opravdu krásně sedl. Za to velká pochvala.



V tubě jsou obě části, tedy make-up a primer, jakoby zvlášť, takže i po vymáčknutí je dvoubarevný a je potřeba jej štětcem dobře promíchat. 

A teď k samotnému make - upu. Svým způsobem jsem při prvním použití váhala, zda přeci jen nemám bázi extra použít. Ale odolala jsem. Použila jsem tedy jen klasicky krém na obličej.

Na mne působí nadýchaně a příjemně se s ním pracuje. Co je ale pro mne velký problém je fakt, že mi mezi očima a v okolí nosu, tedy v místech, kde mám v tuto roční dobu běžně sušší kůži, mi makeu-up dělá jakoby šupinky. Nejprve jsem myslela, zda to není tím, že jsem byla v době prvního pokusu po nemoci, a tím pádem i pleť byla "rozhozená". Ale bohužel ne. Dokonce jsem použila mastnější krém a podruhé zase ještě další bázi. a stejně jsem stále měla suchá místa. 
Caviar make-up mi toto třeba nedělá vůbec. 
Je to opravdu škoda, protože jinak je na pleti krásně hebký a lehký. Vcelku vydrží celý den a středně kryje. 
Ovšem vrstvit jsem ho kvůli onomu "šupinkatění" ani nezkoušela. 


Shrnuli to tedy, tak za mne tento make-up je docela zklamání. I mi přijde, že balení není tak veliké a rychle se vypotřebuje (myslím, že to je právě spojením s primerem, který vlastně musí mít v tubě také své místo. 

Určitě bych jej nedoporučila na suchou pleň. U mastnější bych byla opatrnější, ale umím si představit, že by mohl sedět. 

Snažila jsem se vám nafotit právě to šupinatění bez i s extra bází.


Bez báze navíc. 



S bází navíc už byl výsledek lepší. I když stále to nebylo "ono". 





Už jste Selfie vyzkoušeli? Jak vám sedí?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig