pátek 4. listopadu 2016

Tvořivý týden #41

...a tak když už jsem dnes rozjetá, chcete ještě tvořivý článek? Že se ptám, co? Musím říct, že mám ohromnou radost, když vidím, jak postupně tyto tvořivé články získávají na oblibě a jsou čtené. Jen tak dál :-)

No a hádejte, co vše se v mé dílně tento týden (tedy vlastně skoro během dvou týdnů) vyrobilo....





Po delší době jsem si objednala kousek koženky a opět se pustila do šití v kombinaci s bavlněnou látkou. Ono to není jednoduché šití, protože když se spletete, tak nemůžete párat - na té kožence jsou ihned vidět "prosekance" . Ale možná i kvůli téhle "výzvě" a nutnosti přesnosti se do toho šití ráda pouštím. 


Pouzdro na notebook - pokud nechcete tahat extra tašky a zároveň si nechcete přístroj poškrábat, tak ideální volba. Co říkáte? 





Kancelářské sponky "žabky" si na šití s koženkou nemohu vynachválit!


Dalším výrobkem byly dva tunelové nákrčníky pro holky. Můžete si je ušít i vy. Jsou opravdu jednoduché. Návod na ně naleznete ZDE.


Jen taková blbůstka, která ale velice hezky oživila náš dětský pokoj - šitý kobereček. I na něj jsem dělala samostatný návod, tak určitě mrkněte a nechte se inspirovat ;-) 


A třetím návodem v tomto týdnu byl ten na podzimní truhlík. Hodně mě baví si domov zdobit, různě přestavovat, vymýšlet různé jednoduché (ale zajímavé) doplňky. Zkuste to také, návod najdete ZDE


Přituhuje, a tak nastává čepic čas. Tato je pro mou sestřenici a vzor jsem hodně promýšlela. Chtěla jsem klasičtější, ale aby byl výsledný kulich i pěkně teplý. Nakonec jsem použila dvojitý dlouhý sloupek (pozn. Tedy já upřímně nevím, zda se tak opravdu tento typ sloupku jmenuje, ale není to dvakrát nahazovaný sloupek. Tento nahodíte klasicky jednou a jednou protáhnete háček, pak znovu nahodíte, protáhnete háček a dvě vzniklá očka sháčkujete dohromady). 

Mimochodem, chtěli byste i nějaké návody na háčkované věci? Co by vás zajímalo?



Jelikož už nejsem jediná, kdo doma tvoří, tak jsem si řekla, že jedna nástěnka nám přestává stačit. Ty nádherné (jasně, jsem mamina, takže cokoli co moje holky vytvoří je prostě nádherné, a basta! :-) ) věci musí být vidět. 


Objednala jsem dekorační síť a už to jelo... :-) 




Je jasné, že přeci i ty kolíčky musí být ozdobené. Stačí pár knoflíčků, oboustranná lepící páska a je to.



Látku jsem objednávala na Fleru u Eva.Sc o mohu jen a jen doporučit. Krásná výroba, kvalitní, příjemná komunikace a rychlé dodání. Navíc jsme dostali jako dárek k objednávce krásnou kytičku, která  na nástěnce nemůže chybět. Ještě takto dodatečně děkuji.! 



 A ještě jedna podzimní výzdoba - tentokrát v podobě slaměného věnce, na který je možné umístit svíčku.








Prostě opět trochu netradiční tvoření, než jste u mě zvyklí, ale je podzim, a tak se tomu přizpůsobuji :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig