úterý 13. června 2017

Novinky v make-up šuplíku: Květen

Pěkný večer,

dnes bychom mohli najet zase na menší kosmetickou vlnu, co říkáte? :-)


Poslední měsíce mi příjde, že nenakupuji kosmetiku už tolik, co dříve. Ne tedy že by mě to nebavilo, naopak, ale nemám tolik příležitostí se například v drogerce více rozhlížet po novinkách či trávit příliš času po e-shopech. Je to tedy svým způsobem dočasné, to se nebojte (já se tím uklidňuji :-) ), ale zase na druhou stranu díky tomu proklepnu o to více ty novinky, co pořídit stihnu. Takže vlastně o nic tak hrozného nejde... :-)


Make-up o Bourjois jsem vám představila v samostatném článku ZDE a rozhodně i po těch několika týdnech použití názor neměním. Moc fajn výrobek.


Linky od Flormaru mne baví čím dál více a v posledních dnech vlastně nepoužívám žádné jiné - ta pigmentace, výdrž a jednoduchost aplikace je prostě fajn. Jen tu voděodolnost stále vidím jako relativní (nebo mám moc agresivní slzy.... :-) ). Více se o nich dočtete ZDE.


Není to ta má nej, ale rozodně má něco do sebe. Samozřejmě mluvím o řasence od Rimmelu, o které jsem vám psala ZDE.


Linky od Revlonu se mi zdály jako velice zajímavý výrobek, který jsem ještě nevyzkoušela - tipově. Ale řeknu vám, že prozatím je to tedy docela zklamání. Pigmentace a výdrž je velice dobrá, ale to nanášení...jedním slovem hrůza. Štěteček mi nesedí, linka se mi zdá kostrbatá a jakoby flekatá.  O ostrém zakončení "ocásku" nemůže být ani řeč. 


Na obhajobu musím říct, že s jiným - pevnějším štětcem na linky, se mi s nimi pracovalo již o poznání lépe. Ale stejně to chce ještě přijít "na ten grif"....


Určitě jim dám ještě šanci a poté bych vám sepsala ještě článek i s ukázkou líčení - do teď se opravdu nebylo čím chlubit :-)


Nádherným přírůstkem do mé paletkové sbírky od Clarins jsem se vám pochlubila ZDE. Je to opravdu krásný kousek, u kterého si říkám "proč jsem si ho nepořídila dříve?" :-)


A teď hurá do dalšího make-up měsíce!


Pochlubte se mi také novinkami...
SHARE:

2 komentáře

  1. Ten make-up vyzerá fakt veľmi zaujímavo, pravdepodobne si ho zaobstarám po tom čo spotrebujem tie ktoré už doma mám :) Vďaka za skvelé tipy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač. Teď zkouším jeden od Lorealu. Brzy bude recenze :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig