úterý 4. července 2017

Novinky v make - up šuplíku: červen

Hezké odpoledne,

zítra nám začínají dva dny volna, tak to bude chtít trochu něčím "dohnat fasádu". Já si během června pár kousků pořídila, a tak mi to půjde určitě raz dva.... :-)

Vcelku mi příjde, že toho už tolik nekupuji, ale je vám jasné, že zase nezůstávám jen u jednoho výrobku. To by mě nebavilo. Ta rozmanitost a možnost si vybrat - to je to, o co jde :-)

Make-up od Loreal mi neskutečně sedí. Je naprosto úžasný - jemný, lehký, vydrží ...no však jsem vám o něm psala ZDE.




Stejně tak je naprosto výborným výrobkem tato báze po oční make-up od Mary Kay. I když se mi poslední dobou víčka hodně mastí, tak s tímto pomocníkem je to o mnoho lepší. Pro více informací mrkněte ZDE.


Dermacol řasenky rozhodně umí a většinou při jejich volbě nešlápnu vedle (ano, sem tam se něco najde, ale v globálu si opravdu nemohu stěžovat). Tuto jsem koupila víceméně náhodou - nechala jsem si ji "vnutit" (a moc se tomu popravdě nebránila) u pokladny při platbě, a rozhodně nelituji.


Má klasický, středně veliký (až větší) kartáček, který se zužuje do špičky. Velice dobře se s ním pracuje. Řasy krásně obalí (i ty kratší), protáhne a zahustí. Ani po celém dni se nedrolí, neobtiskává apod. Prostě super kukadla. Nemá tedy takový wow efekt jako Devilash, ale i tak je to výborný parťák do make-up pohody :-)


V akci:



Gabriella Salvete mne svou paletkou Rose naprosto nadchla - však vám ji i sem tam pořizuji do soutěží, a já se nenechala zas až tak dlouho pobízet, když jsem viděla v akci verzi Aqua. Více jsem se o ni rozepsala ZDE.



Dlouho jsem si říkala "jooo nebo neee", ale nakonec JO! Snad ještě nikdy se mi nestalo, že bych takovou dobu čekala, než do výrobku "hrábnu" jako u této paletky od Too Faced. Je krásná, je ....no a já vám na ni udělám extra článek, takže pssst :-)




Copak já si asi pořídím v červenci???

SHARE:

4 komentáře

  1. Ta paletka Too Faced je moc krásná. Taky o ní občas přemýšlím, ale ještě si to nechám projít xkrát hlavou :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná, opravdu mi bylo líto přes ni tím štětcem přejet :-)

      Vymazat
  2. Už se těším na extra článek o paletce od Too Faced :) vypadá skvostně!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig