čtvrtek 20. července 2017

Ze dna koše #2

Pěkný večer,

opět po čtvrt roce jsem zde s report - recenzí na spotřebované výrobky. No je jich hoooodně, tak jdeme na to...


Sprové gely, krémy či drobnůstky do koupele. Ráda se vracím k nádherně vonícím oblíbencům od Yves Rocher - sprchovým gelům a šumivkám, které milují zejména mé dcerky.

Mezi ty, které jsem vyzkoušela již několikrát a sem tam je opět koupím patří i sprcháče Playboy. Sladká nevtíravá vůně, jemné a hezky pěnivé při použití. Pleť nedráždí ani nevysuší.

Naprostá bomba je za mne sprchový olej od Biodermy. Já už jsem ho zde na blogu chválila vícekrát a určitě s tím nepřestanu. Díky němu (a v kombinaci s krémem Atoderm taktéž od Biodermy) se holkám neuvěřitelně zlepšila suchá pleť, se kterou jsem bojovala x měsíců.


Peelingy na tělo se staly stálicemi v mé péči o pleť vcelku nedávno. Dříve jsem jej pořídila a použila opravdu sem tam. Nyní jej používám 1-2x týdně na pořádné obroušení.
Ten "s holčičkou" jsem pořídila v Primarku - nádherně voněl, víceméně splnil, co měl, ale byl hrozně tekutý, což mi moc nevyhovovalo.

Něco naprosto jiného je peeling od Sefirosu. Jedním slovem ÚŽASNÝ. Však jsem vám psala i samostatný článek ZDE.


V péči o vlasy jsem víceméně věrná klasice - jako třeba výborným suchým šamponům od Batiste, o kterých jsem vám už několikrát psala, ale tentokrát jsem i zkoušela novinky.

Šampon od Franck Provost jsem vám představila ZDE.

Šampon Isana je z těch levnějších (já si pořizovala jen cestovní mini balení) a rozhodně není nejhorší. Vlasy jsou po něm jemné, dobře pění a vymývá se, ale je potřeba nanést větší množství. Jako "záložní" varianta určitě fajn.

Loreal laky mám také docela ráda. Dobře fixují, vydrží a neslepují - tedy ovšem je potřeba mít "lehčí" ruku, abyste si na hlavě nevytvořili helmu.


V péči o tělo jsem tentokrát zkusila pár novinek. Tedy spreje od Fa a Dove jsou už takové mé "pravidelníčky" , u kterých vím, co čekat. Vyhovují mi, nedráždí, hezky voní a plní svůj účel. Ovšem některé z nich bíle barví. U těchto dvou variant tomu naštěstí tak nebylo.


O CK Eternity Now jsem vám psala ZDE. Nadčasová jemná květinová vůně, ve které jsem asi nejvíce cítila pivoňku. Náhera, která určitě stojí za vyzkoušení.


Loccitane krém byl součástí nějakého časopisu - přiznám se, že už přesně nevím kterého. Chtěla jsem jej ale vyzkoušet (běžná cena výrobků této značky je přecijen vcelku vyšší), zda třeba nebude vyhovovat holkám na suchou pleť - to ještě před Biodermou. Tento krém je hutný, dobře se roztírá, výborně hydratuje a velice příjemně voní. Ani pro holky nebyl nejhorší, ovšem upřímně v porovnání s Biodermou musím říct, že ta je lepší.


Žiletka s mýdlem od Wilkinson? Jo, nějakou dobu jsme okolo ni chodila, až jsem se odhodlala ji vyzkoušet, ale tedy, že bych z tohoto výrobku byla nějak hodně nadšená... Na rychlovku, co se nohou týče, tak to jde, ale na menší plochy jako třísla nic moc. Ale zase je fajn, že po mýdlu jsem neměla žádnou alergickou reakci, kterou mi například často vyvolávají takové ty pásky na běžných žiletkách.  No ještě uvidím, zda se u mne nakonec zabydlí...


V péči o pleť jsem tentokrát víceméně neexperimentovala. Téměř všechny výrobky zde jsem vám už ukazovala a vracím se k nim stále dokola.

Z novinek se jednalo o oční krém od Clinique, který mne nadchl a Bioderma mycí gel (ten mám už další balení, je opravdu TOP).


Za zmínku stojí také maska od Sephory, která pleť krásně zjemní, hydratuje a zklidní. 


Vlhčené ubrousky používám sem tam na odlíčení či na osvěžení. Ráda sahám po těch detských, ale sem tam zakoupím i klasické kosmetické. Na plet mi tedy stále více vyhovují ty dětské - jsou jemnější, ovšem tyto od Rival de Loop a Baley jsou také velice dobré a nedráždí.


Vím, že Nux je vychvalovaný až do nebes, ale já si z něj tedy na zadek nesedla. Není špatný, to ne, ale třeba marulový olej od Sefirosu mi vyhovuje daleko více. 


Bioderma a její výrobky se stávají mým oblíbencem čím dál více. 


Tento peeling na obličej od Yves Rocher je výborný. Krásně pleť "odrhne", ale zároveň nedráždí, obličej je po něm jemný, vyživený a dobře připravený a pleťový krém.


Pokud hledáte velice dobrý krém na oční okolí za super cenu, pak je to tento z Lidlu od jejich značky Cien. Výborně zjemňuje. nedráždí, rychle se vpíjí a není problém přes něj nanést make-up.


Na dekorativku se snažím dělat většinou samostatné články, a tak myslím, že zde není výrobek, o kterým bych vám zde již nepsala (stačí kouknout :-) ), ale samozřejmě je pár kousků, které je nutné připomenout...


Podkladové báze jsem se naučila používat pravidelně. Make-up je díky nim (pokud vám sedí) vyhlazenější a déle vydrží. Mne velice mile překvapila ta z limitky od Essence, kterou jsem kupovala už téměř dva roky zpět. Stačilo vždy jen trochu, a tak vydržela opravdu hodně dlouho.


Selfie make-up od Dermacolu byl naopak docela zklamáním. Více si můžete přečíst ZDE.


A konečně ti nej - Camouflage korektor od Catrice a Caviar make-up od Dermacolu
Korektor chválím, kudy chodím a vlastně už jiný nepoužívám - jednoduše jsem zatím neměla důvod, protože na lepší, který by mi vyhovoval více jsem nenarazila.
Oproti tomu v make-upech experimentuji stále. Baví mne to a zkouším ráda novinky, ovšem ke Caviaru se ráda vracim, protože mi sedí výborně. Jen ta špachtlička k nanášení je taková nešťastná....


Kolikrát si říkám, že je těch spotřebovaných výrobků až nějak moc, ale pak si připomenu, že je to za docela dlouhou dobu a vlastně to docela to jde... :-)


SHARE:

2 komentáře

  1. Suchý šampon od Batiste s vůní třešní jsem si teď také pořídila :) Tak jsem na ně zvědavá, jak mě, jako brunetce bude vyhovovat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám opravdu hodně ráda. Je potřeba jej pořádně vyčesat, aby nenechal "šediny", ale jinak je super :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig