středa 29. listopadu 2017

Too Faced: Just Peachy Mattes

Hezký večer,

to že jsem se už před nějakou dobou zamilovala do značky Too Faced, asi není žádné překvapení. Tento měsíc jsem svou mini sbírku obohatila o dva kousky a Just Peachy Mattes paletka je právě jedním z nich.

Ať je to jak je to, tak nejen kvalita a značka prodávají, ale také vzhled udělá hodně. A to Too Faced prostě umí! Nemusí se líbit každému, ale mne ten jejich roztomilý, rozverný a až jemně infantilní záměr prostě chytil za srdce.  Obal u této paletky je nejen vtipný a zajímavý, ale zejména velice kvalitně propracovaný, pevný a zdá se, že by i "něco vydržel", když by to bylo nevyhnutelné. 



Malé details, které krásně doladí celek - příkladem jsou broskičky u zapínání (magnetu). 



Co se stínů týče, tak tato paletka je, jak už název napovídá, složená z matných stínů v odstínech laděných ve stylu broskve. Nechybí světlý béžový, který je pro mě nutnost, a zároveň ani tmavý na stínování vnějšího koutku. 
Kvalitou mne opět nezklamaly - drží celý den, výborně se s nimi pracuje, nepráší a pigmentace je opravdu úžasná. 
Přiznám se, že jak jsem spíše na ty perleťové či "blýskavé" stíny, tak po této matné sahám několikrát za týden v poslední době. 


V akci:




Paletku jsem si nechávala poslat z USA, a tak jsem na ni nějakou dobu čekala. Rozhodně toho ale nelituji. Jedním slovem "ÚŽASNÁ".

Co na ni říkáte?



SHARE:

2 komentáře

  1. Je překrásná, super volba! Já to mám taky tak, je prostě období, kdy člověk chce asi změnu a to se pak také líčím produkty, které jindy moc nemusím. No fakt super paletka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, oni ty paletky prostě umí - i vzhledem jsou krásné samotné o sobě :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig