neděle 15. dubna 2018

Velikonoční zajíček nese nadílku pro Nedoklubko

Pěkný večer,

velikonoční zajíček u nás holkám přinesl pár drobnůstek, a tak jsem si řekla, že si také zahraji na zajdu a pošlu zase po čase menší balíček Nedoklubku.


Ano, así vás už nepřekvapí, že jsem si opět vybrala nemocnici v Ústí nad Labem. V zimě jsem totiž slibovala určitý počet hnízdeček, ale nestihla jsem je všechny ušít. Zbyla tři, které jsem měla rozstříhaná, zčásti sešitá, ale bez výplně. Tu jsem pořídila nedávno, a tak se mohlo jít došívat. 


Hnízdečka jsem jednotlivě nafotila do tvořivého článku ZDE.
Opět jsou oboustranná a je jen na sestřičkách v nemocnici, jakou variantu vyberou... :-)


No a aby neputovala jen hnízdečka, uháčovala jsem ještě dvě chobotničky. Jsem opravdu hrozně ráda, že se tento projekt cca před rokem chytil a stále trvá. Nemocnice už mají víceméně chobotniček dostatek, ALE v tom smyslu, že "mají kam sáhnout" a není kulíšek, který by chobotničku neměl. Tedy alespoň v toto doufám. Zároveň ale kulíšci se rodí neustále, a tak budou i chapadlinky stále potřeba. Takže pokud jste si říkali, že jste se "nestihli" zapojit, tak vězte, že toto stále trvá a zavítejte do speciální FB skupinky - ZDE.


Tak a já již vymýšlím, co bude v dalším balíčku. Ráda bych více chapadlinek a třeba nějaké čepičky. Tento tip článků není "chlubící" (to jen aby si někdo nemyslel :-) ), ale naopak doufám, že bude inpisrací těm, kteří se chtějí zapojit. Stačí kouknout na stránky Nedoklubka - ať už klasické či FB, nakontaktovat koordinátorku, zjistit, co je kde potřeba a pustit se do díla.

Hurá do toho! :-)

SHARE:

2 komentáře

  1. Sikovna a uzasna zena s krasnym srdcem.. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Veru! Jsou to vlastně maličkosti, které ale ve výsledku pomohou a udělají radost. A navíc mne to baví, je to můj relax, takže ideální spojení :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig