středa 27. června 2018

Novinky v make - up šuplíku: květen

Pěkný večer,

Dnes bych se ještě na chvilku vrátila do května a kousků, o které jsem rozšířila svou make-up sbírku... :-)



Vím, že poslední měsíce zde tu kosmetiku trochu zanedbávám, a tak jsem sama sobě dala menší slib, že to napravím. Kosmetika rozhodně byla, je a i určitě bude mým velikým koníčkem, který má na mém blogu rozhodně vyhrazený prostor. Takže jdeme na to...


To, že miluji výrobky od Makeup Revolution, určitě není novinka ani překvapení. Nebudu moralizovat nad tím, zda a jak kopíruje nebo nekopíruje známější značky apod. , jak poslední dobou někteří zmiňují. Za mne je to rozhodně kvalitní dekorativka, která je dostupná víceméně všem. To se mi na nich moc líbí a je mi sympatické, protože sama jsem je objevila až v době mé mateřské a rozhodně je mohu (a budu) doporučovat dále. Celkově mám od nich doma 4 paletky a nyní jsem si pořídila další dvě. Cíleně vám je ale nebudu popisovat zde, protože si zaslouží solo články - jeden už najdete ZDE a na druhý se můžete těšit během pár dní.


Obočí je potřeba upravovat - to snad netřeba více rozebírat. Já mám ráda pomády a "řasenky". Nově jsem dostala tuto řasenku od Lorealu a ačkoli jsem se zpočátku bála, že bude světla či do zrz, tak mi barevně neskutečně sedla. Navíc se s ní dobře pracuje, nedrolí a nerozmazává se a vydrží celý den. Prostě super.



Dalším darovaným kouskem je Ilusion řasenka od Dermacolu. Má úzký silikonový kartáček, se kterým jsme zpočátku nebyli kamarádi - nanášel až moc řasenky a řasy slepoval či moc obaloval. Po pár dnech používání, ale řasenka lehce zhoustla (pomalým schnutím) a teď už se s ní pracuje moc hezky. Řasy udělá opravdu krásně husté, protažené a výrazné. Ta se prostě povedla!



A posledním kouskem (taktéž darovaným v rámci výměny) je Loral rtěnka z kolekce J.Lo v nude odstínu. Bože, ta vám je krásná! Já, ač lehce nertěnkový typ, po ní nyní sahám denně. Je navíc krásně jemná, máslovitější, nerozpíjí se, a vydrží i jedno větší jídlo. Tohle je, dámy a pánové, má bomba měsíce května! :-)


V akci - rtěnka Loreal, řasenka Dermacol, oční stíny MUR 1 000 000, řasenka na obočí Loreal:



Máte za poslední týdny nějaký objev, který nyní používáte denně? Pochlubte se :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Achuuj hele já si zamilovala Essence makeup. Nikdy bych nevěřila jak mi sedne a teda milionku paletku a Soph x :)) no láska :)) a zkus set na úpravu obočí od Freedom :) mile prekvapil :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Freedom mom pomádu na obočí a taky super. Tak uvidím, co příště :-)

      Vymazat
  2. Ani s jednim z produktů nemám zkušenosti :) ale produkty od Makeup Revolution mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig