čtvrtek 24. března 2022

Crazy Rumors: Hibiskiss

 Dobré ráno,

pomalu se nám probouzí jaro, odkládáme roušky, a tak je ten správný čas si i trochu dobarvit a opečovávat rty. Mám pro vás jeden tip...


 U Econea jsem si tentokrát v rámci spolupráce vybrala pár pečujících kousků, které pro vás testuji, a prvním z nich je tento balzám od Crazy Rumors. Byla jsem hodně zvědavá, protože v tomto počasí, kdy ráno je kolem nuly a odpoledne už pěkně teplo, rty (a celkově i pleť) hodně trpí. Já navíc nejsem moc rtěnkový tip, a tak po barevných balzámech sahám o to více a více na ně kladu důraz...


Balení balzámu je klasické v plastové tubičce, kterou lehce vytočíte, abyste si na rty nanesly tolik balzámu, kolik sami chcete.  
Balzám je velice jemný. I když (a to vidíte na fotce) se zdá být docela tmavý, tak výsledkem je lehoučký nádech s trochou třpytivého nádechu. Ten je ale opravdu jen jemný a tak trochu metalický. Za mne skvělé oživení. Navíc, pokud máte rádi rtěnky, tak tímto jí můžete dodat právě trochu "šťávu", pokud obojí zkombinujete.
Po použití balzámu jsou rty krásně hydratované, vláčné a vcelku dlouho jim tento pocit vydrží. 



Pokud jste fandové barevných balzámů a zároveň hledáte něco nového a šetrnějšího, tak určitě zkuste tento Hibiskiss, který najdete na webu Econea. Mne hodně mile překvapil a navíc má i příjemnou "chuť". Prostě celkově top! 





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig