pondělí 23. května 2022

Cellublue - boj s celulitidou

 Hezký večer,

blíží se (no vlastně už nastala) chvíle, kdy odkládáme svršky, saháme po sukních a zároveň zapomínáme na punčocháče. O plavkách u bazénu nemluvě. A tak je fajn se pořádně zaměřit na nohy... 

A takto, zcela upřímně, boj celulitidou je dlouhodobou záležitostí a i třeba já tyto výrobky prvně začala používat loni na podzim (ano, to poznáte i podle fotek s dýněmi :-) ). 
Proč tedy o nich píši až dnes? Protože jsem vypotřebovala už několik balení, a tak vám mohu objektivně říct svůj názor. Protože v tomto případě prostě testování na pár dní není "to pravé ořechové". 


Prvním kouskem v mé Cellublue sbírce je masážní olej, který patří mezi mé oblíbence a jedu už třetí balení. Je krásně voňavý (ano, na to dám ihned při prvním vyzkoušení) a navíc se skvěle nanáší pomocí jednoduchého "kapénkového" dávkovače. Velice dobře se vstřebává a po každodenní masáži postižených míst vidíte zlepšení opravdu během pár dnů. Navíc i po čase je zlepšení stále viditelné...


Sprchový gel bych ohodnotila jako "nenadchne, neurazí". Prostě takový střed, který jsem ráda vyzkoušela, zajímavě voněl, ale zcela upřímně, nějaký wow efekt se nekonal. 


Přesným opakem je tento scrub. Ten je výborný! Skvěle "obrousí" starou kůži, ale zároveň extra nepodráždí. Navíc díky oleji ji zanechá krásně hydratovanou a i druhý den opravdu hladkou a vypnutou. Ten jsem si koupila i do zásoby. 


A zcela upřímně. Vše stojí a padá na těchto dvou pomocnících. 
Skvělý masážní váleček, kterým dobře propracujete "faldíčky" a naprosto bezkonkurenční vakuová baňka, díky které promasírujete celá stehna až do hloubky. A i když zrovna masáž touto baňkou nemusí být někomu zcela příjemná, tak výsledek stojí za to. 
Já miluji kombinaci, kdy nejprve ve sprše použiji scrub a  váleček, a poté nanesu olej, který zapracuji pomocí baňky. 
 

Ne, toto není placená spolupráce. Naopak jsem si vše pořídila na vlastní náklady (a v několika baleních), ale rozhodně zmíněné mohu doporučit - až na ten sprcháč, který klidně můžete oželet. Jinak se to povedlo a já s péčí s těmito výrobky pokračuji i nadále... 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig