čtvrtek 12. května 2022

Kateřina Novosádová: Barf (13/2022)

 Hezký večer,

tentokrát jsem sáhla po trochu jiné knize, než klasické beletrii. Ono totiž sem tam se vzdělat trochu "tradičně" a ne jen po internetu, není vůbec špatné. 

Krmení barfem pozoruji, studuji a s Gigi praktikuji již několik měsíců. Dostala jsem se k němu lehce krkolomně a rozhodně nejsme 100% barfaři. Granule mám doma vždy také a většínou to střídáme - ráno barf, večer granule. A musím říct, že toto Gigi hodně vyhovuje a opravdu je znát, že jí tento způsob sedí. Upravilo se jí zažívání, má krásnou srst, držím ji v kondici... 


Z toho důvodu jsem si nemohla nepořídit hodně chválenou knihu od Kateřiny Novosádkové. A opravdu nelituji. Vše vysvětleno na jednom místě, bez předsudků či přetvářky. Zkrátka "tak jak to je". Navíc doplněno i mnoha fotografiemi s příklady jídelníčků, což mne moc baví. Protože barf není jen o tom,že psovi hodíte do misky "flákotu masa". Naopak musíte přemýšlet, co za přílohy, ovoce, zeleninu... měnit a kombinovat. 


Ano, nezdá se to jako procházka růžovým sadem, ale zase to není raketová věda a člověk si vše brzy osvojí. S trochou informací, které právě podává tato knížka, vše zvládne i naprostý nováček... :-) 


Pejskaři, také barfujete?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig