pátek 13. května 2022

Kvítok: Arganový noční krém

 Dobré ráno,

v pylové sezóně mám s citlivostí pleti vcelku problém. Ano, jsem alergik, ale zase ne nějak "extra veliký", jenže ono i to malé podráždění, rýma a kýchání dokáží pleť dost potrápit. Proto jsem tentokrát u Econey hledala něco přírodního k noční péči. 

Vybrala jsem si noční arganový krém od slovenské značky z Humenného - Kítok.  Byla jsem opravdu zvědavá, zda a jak mi bude vyhovovat, protože to byl pro mne celkově první kousek od této značky, kterou mnoho z vás také může znát ještě názvem Navia. ZDE na videu je o tom trochu více. 


Pumpička, pumpička, pumpička.... tu budu chválit vždy, protože je u krémů hrozně praktická a já ji prostě miluji. Takže  u tohoto výrobku ji vítám... :-) 

Krém je sám o sobě vcelku hutný, ale zároveň pěkně nadýchaný (ovšem ne jako pěna, prostě tak akorát). Je jemný, velice dobře se nanáší a během chvilky se vstřebá, i když i tak cítíte, že jej na pleti máte. Nicméně při noční péči to nevadí, naopak. Jen je třeba s tím počítat. 
Má jemnou až téměř neznatelnou vůni a jeho složení nikterak nedráždí či nezpůsobuje zarudlé či svědivé fleky. Naopak při mých alergických projevech velice pěkně pleť zklidnil a barevně srovnal.

Ráno po probuzení je pak pleť i krásně vyživená, jemná a napnutá. Co více si přát. 

Podle popisu jste asi poznali, že jsem si vybrala opravdu dobře, jsem nadšená a i do budoucna se mrknu na zoubek dalším kouskům této značky. Na webu Econea, se kterým spolupracuji, je těch výrobků opravdu hodně a všechny lákají k otestování... :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig