pondělí 13. června 2022

Kvitok: Dotyk Slnka

 Hezký večer,

poslední dny sluníčko vcelku nabralo na síle a dost často se může stát, že se dotkne vaší pleti více, než by se vám mohlo líbit. Proto je fajn mít v záloze nějakého pomocníka. 

Samozřejmě, krém s UV faktorem je základ. O tom se asi nemusím nějak moc rozepisovat. Nicméně někdy se stane, že zapomeneme nebo třeba nestačí, a tak pak je potřeba řešit, co se zarudlou pokožkou. Já si pro letošek vzala k ruce (pro mne) novinku od společnosti Kvitok.

Kvitok je slovenská kosmetický značka, která mne v posledních měsících hodně zaujala. Proto, když jsem si vybírala novinky pro testování v rámci spolupráce u Econea, soustředila jsem se právě na výroby této značky, takže ji zde ještě hodněkrát uvidíte ...  :-) 


Ale zpět k Dotyku Slnka. Jedná se o jemný olej, který se velice dobře nanáší. Stačí jej opravdu malinko (má dávkovací pumpičku). Skvěle se roztírá a po vstřebání cítíte úlevu, pakliže máte pokožku lehce spálenou od sluníčka. 
Bylinková vůně je jemná a krásně celý výrobek doplňuje. 

Rozhodně i u tohoto výrobku musím Kvitku pomyslně zatleskat, protože se povedl, skvěle mi sedí a zrovna o víkendu mne i manželovi přišel vhod  - čili otestováno na vlastní kůži :-) 


Znáte tento výrobek nebo o něm uvažujete? Zakoupit jej můžete (stejně jako spoustu dalších super vychytávek) na webu Econea
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig