pátek 4. listopadu 2022

Oriflame: NovAge Advanced breakout - defence emulsion

 Pěkný večer,

pokud rádi pečujete o svou pleť a zároveň jste fandové značky Oriflame, tak mám pro vás páteční tip.  

Toto sérum jsem dostala v rámci spolupráce s holkami z Arome a musím přiznat, že i když mám Oriflame hodně ráda a často si jeho výrobky kupuji, tak tento kousek jsem v katalozích v podstatě přešla. A je to škoda. 
Dle popisu se jedná o protizánějtlivou emulzi, která uvolňuje ucpané póry a léčí akné a jizvičky. Nemám vyloženě problém s akné (sem tam pupínek), ale rozšířené póry mne trápí, asi jako většinu z nás. Proto jsem byla zvědavá na výsledek. 


Emulzi používám poslední cca měsíc každý den ráno jako zahájení klasické "před make-upové" péče. Emulze je jemná, minimálně parfémovaná, velice dobře se roztírá a zapracovává. Skvělé je, že po použití nemáte pocit umaštěnosti nebo ulepenosti. Naopak je pleť krásně jemná a hydratovaná. Naprosto bez problému následně můžete nanést make-up, se kterým se tento výrobek dobře "snáší" (líčení není flekaté, suché ani nemá sníženou trvanlivost. 
Navíc stačí jedno dvě stlačení pumpičky - ano má (podle mne) skvělé pumpičkové dávkování - a ošetříte celý obličej. Celé balení vám tak vydrží opravdu dlouho. 
Co se stažení pórů týče, tak k postupnému zlepšení dochází, ale opravdu až po čase používání. Rozhodně nečekejte wow efekt po prvním použití v tomto směru.

Velice příjemný kousek pro péči o pleť, který vám určitě udělá dobrou službu.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig