pondělí 14. listopadu 2022

Rozvoněno: Zimní nálada

 Dobré ráno,

všimli jste si, že u Econea mají skvělé voňavé novinky? Já neodolala a díky spolupráci hned pár kousků vyzkoušela. Dnes vám ukáži první z nich...

S nadcházejícím podzimem u nás stále více zapaluji svíčky a pouštím difuzér s vonnými oleji. Z toho důvodu mne hned na "první dobrou" zaujala značka Rozvoněno. 
Jedná se (pro mne) o novou rodinnou společnost, která pochází z jihu Moravy, a tak jsem o to více ráda, že se český rybníček rozrůstá o ty, co vytváří něco nádherného. Navíc kladou důraz na udržitelnost a pouze přírodní složení. 


Zimní nálada je směs éterických olejů, která vás přesune do času Vánoc. Hřebíček, skořice a pomeranč je kombinace, která rozhodně potěší každého. To mohu odkývat :-) 
Směs je příjemně jemná, tak akorát intenzivní a díky pár kapkám v difuzéru provoníte během chvíle celý pokoj. Pakliže se vám vůně zalíbí, tak jako mne, určitě můžete i rozetřít jednu kapku na zápěstí a užívat si příjemné osvěžení celý den.  Ta výdrž je opravdu v podstatě celodenní, za což si Rozvoněno zaslouží velkou pochvalu. 

Miluji éterické oleje a postupně si doma vytvářím pěknou sbírku a tento kousek rozhodně zaujme "čestné místo". Chtěla jsem si jej původně šetřit na Vánoce, ale co vám budu povídat. Je to nádherná směs, po které poslední dny velice ráda sahám.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig