čtvrtek 17. listopadu 2022

Tvořivý týden #40/2022

 Pěkný podvečer, tvořivci,

minulý týden byl ve znamení pletených šál. Chcete jich pár vidět?

Klasické pletení mi moc od ruky nejde, ale na mlýnku je to vcelku snadné. I když si člověk také musí dát pozor, aby mu neuteklo oko a tím se celá práce nepoškodila...


 

Cácorky měly oslavu narozenin s kamarádkami a pár týdnů před tím mne poprosily, zda bych jim pro kamarádky nevytvořila nějaké dárky. Upřímně, stihnout něco za cca 2 týdny, aby se to líbilo osmi holčičkám? To je docela výzva. Nicméně jsem se dala do pletení šál a nakoupila roztomilé knoflíčky se sněhulákem. 


Šály jsem pletla z příze Tulip v pestrobarevných variantách. Moc se mi tato příze líbí jak složením materiálu, zpracováním, tak i právě tím, že každé klubíčko bylo barevně trochu jinak nakombinované. 
Šály mají vždy na konci očko a zmíněný knoflík, a tak je možné je kolem krku nejenom klasicky uvázat, ale i zapnout jako nákrčník. 




 


 



Šál bylo nakonec bylo 10 - 8 pro kamarádky a každá z cácorek si také jednu vyprosila. Ty dárkové jsem zabalila do papírových tašek a označila krásným razítkem z dílny Alucca. 
Musím nakonec říct - a trochu se pochválit - že měly velký úspěch.. :-) 

Sem tam ale stále beru do ruky háček a rozháčkovala jsem nové magické klubíčko. Práce s ním bude na dlouho, protože obsahuje lurexovou nitku, ale časem vám výsledek určitě ukáži.

Jak tvoříte vy?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig