neděle 1. července 2018

Tvořivý týden #24

Pěknou neděli, tvořivci,

tentokrát jsem si dala trochu pauzu od šití a jedno odpoledne jsme s holkama věnovaly čelenkování. I když přeci jen, na stroj jsem nakonec také sáhla. Uvidíte... :-)


Mé trable s dutinami se mi poslední rok vrací se vcelku železnou pravidelností a to pak jde vše stranou, protože nevydržím mít příliš dlouho hlavu skloněnou. A tak když už to zase nastalo (mimochodem, pokud někdo máte dobrý tip, co na boj s čelními dutinami - a rýmovník, tymiánovku, echinaceu, lampu, konvičku a vincentku jsem už vyzkoušela, budu vděčná), říkala jsem si, čím já ty své cácorky zabavím, když zrovna byly doma se mnou.
Holky totiž baví vyrábění čehokoli - samozřejmě chtějí ještě mojí asistenci, ale rády vymýšlí, jak vše poskládat, načančat atd. Holt holčičky. Proto jsem i před časem objednala na Stoklasovi čelenky a kytičkové komponenty.

 

 

Holky chtěly čelenky nejen pro sebe, ale také pro sestřenici a ostatní kamarádky ze školky. Mne navíc okouzlily natolik, že jsem jim dvě sebrala a můžete si o ně zahrát na Insta a FB (ještě máte pár dní se zapojit).

 

 

A co myslíte, mne to chytlo natolik, že už mám objednané další komponenty, krabičky pro případný převoz (přecijen lístečky jsou opravdu hodně křehké) a budeme tvořit další. Prozatím si říkám, že třeba do dalších soutěží apod., ale uvidím, zda i třeba jeden dva kousky neudělám na e-shop. Byl by zájem?

 

Na stroj jsem sáhla zkraje týdne a pak o víkendu (i když to jsem si říkala, že jsem to možná uspěchala). No výsledkem je jedna sukýnka pro mne - a na další dvě mám látku,....

 

... a jedna sukýnka pro malou cácorku. Ta je ještě volná a pořídit si ji můžete na e-shopu

 


A ještě jeden mini tip nakonec. Určitě to znáte, ale pokud máte nějaký zbytek hezké látky a chcete někomu věnovat domácí sirup, marmeládu či cokoli ve skleničce, tak stačí víčko ozdobit pomocí látky, gumičky a provázku. Tedy gumičku můžete vynechat, ale mne se to lépe přichytává a látka mi neutíká :-) 


Dobrou s kobrou!
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig