pátek 13. července 2018

Saloos: Bio regenerační obličejový olej

Hezký  páteční večer,

nastává víkend a to se vždy snažím tak nějak dohnat péči o pleť, kterou přes víkend trošičku šidím. Nanáším masky, peelinguji, střídám séra a sahám po vyživujících olejích. A právě jeden takový olej vám dnes ukáži.


Značku Saloos určitě nemusím příliš představovat. Do mé kosmetické výbavy se její výrobky začaly probojovávat vcelku nedávno (řekněme rok zpět) a musím říct, že jsem za to ráda. Nebudu tvrdit, že mi vše naprosto vyhovuje a už nikdy nic jiného používat nebudu, ale pravdou je, že mám své oblíbence, ke kterým se vracím a zároveň zkouším i nové kousky. Jedním takovým je i regenerační obličejový arganový olej, který používám něco okolo tří měsíců cca 2-3x týdně.


Olej má velice jemnou konzistenci, zajímavou - jemnou a opravu nevšední, vůni, moc dobře se nanáší a vcelku rychle vstřebává. Já jej používám tak, že kapátkem (ano má kapátko, což je pro mne veliké plus) nanesu pár kapek do dlaní, promnu a natřu obličej, krk a dekolt. Jemně promasíruji a nechám tak cca hodinu. Poté ubrouskem či papírovým kapesníčkem odsaji zbytky mastnoty, které se do pleti nevsákly a nanesu klasicky sérum a noční krém...

Pleť mám druhý den ráno po umytí krásně jemnou, vyživenou a projasněnou.

Co se mi líbí je to, že nemám po nanesení pocit těžkosti, neměla jsem žádnou alegickou reakci, zarudnutí apod., naopak mi příjde, že mám pleť naopak zklidněnou a pupínky se mi víceméně netvoří.


I po cca čtvrt roce používání mám stále více jak polovinu balení, takže uvidí, zda si ihned poté pořídím stejný nebo zkusím zase nějaký jiný, každopádně se k němu určitě budu ráda vracet a jsem velice zvědavá, jak si na podzim a v zimně poradí s mým sklonem k přecitlivělé pleti a suchým místům.
Za mne jej rozhodně mohu doporučit, navíc s cenou do cca 200- rozhodně za vyzkoušení stojí.


Používáte obličejové oleje? Jaký je váš nej?
SHARE:

4 komentáře

  1. Olej na obličej používám. O Saloos jsem slyšela už hodně, ale já jsem stále věrná domácím olejíčkům. Objednávám si od jedné slečny, která tyto kosmetické vychytávky vyrábí přímo doma. :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A olejíčky také od té slečny? Budu ráda za tip, že bych koukla :-)

      Vymazat
  2. Tento jsem měla a byla jsem nadmíru spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig