čtvrtek 5. července 2018

Makeup Revolution: Renaissance paletka očních stínů

Pěkný sváteční večer,

počasí nám přeje, a tak asi tolik po make-upu nesaháte, ale kdyby přecijen, tak mám pro vás tip na jednu mini paletku...

Paletky od Makeup Revolution mám hodně ráda a postupně dokupuji další a další. Jsou levné, kvalitní a moc hezky barevně poskládané. Ačkoli mám ráda různě barevné stíny, tak i hodně často sahám po nude či různch odstínech růžovo - fialovo - zlatých. Takových paletek mám několik, ale vždy se snažím pořizovat si takové, aby odstíny nebyly stejné. Víte jak... :-)



Renaissance paletka mne uchvátila svým vzhledem již před nějakým časem. Připomíná mi malá šitíčka, co mívaly babičky. Navíc ty barvy, to je přesně "to ono" - jemné, střízlivé a přesto z nich jde vytvořit denní i večerní líčení. Mají světlý neutrální stín, který je za mne vždy u stínů nutnost, takže chválím. 
Byť obsahuje pouhých pět stínů, variant líčení můžete vytvořit více - světlé, tmavší, zlaté, kouřové... Navíc pro svou velikost jsou i ideální na cestování, což v tuto ročí dobu určitě oceníte.


Co se kvality týče, tak tu si i tyto MUR stíny drží v poměru cena - výdrž na velice dobré úrovni. Používám na víčka fixátor a stíny vydrží bez většího rozmazání či poškození téměř celý den. Jsou velice dobře pigmentované, při nanášení práší minimálně a velice dobře se s nimi pracuje - stínování s nimi jde jedna báseň.


V akci:




Co říkáte na tuto paletku?  Líbí, znáte nebo máte? :-)


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig