sobota 7. července 2018

Novinky v make - up šuplíku: červen

Pěkný sobotní večer,

trochu se vynasnažím zlepšit si svou kosmeticko-novinkovou reputaci, co říkáte? Ano, tušíte správně, novinky za měsíc červen jsou tu - a právě teď (ne až na konci července, jak je mým zvykem poslední dobou...) :-)


Začnu štětcem od Brush Art, který jsem měla v dárkovém balíčku od kolegů. Je to základní štětec na make-up, a i když zrovna na ten mám nejraději štětce typu kabuki, tak s tímto se velice dobře zabracovává třeba tekutý korektor v oblasti okolo očí - byť na to není ze své podstaty určený, ale to je ve finále asi i jedno, hlavní je výsledek.


Mimo make-upu tyto typy štětců také ráda používám na nanášení pleťových masek. Vyhovují mi na to daleko více než štětce na to určené... :-)


Štětec má středně dlouhý, tvrdší, ale velice jemný chlup. Rukojeť je klasicky dlouhá a velice dobře padne doruky. Prostě celkově taková klasika, která se ale rozhodně v make-up výbavě hodí.


Nejedná se sice o dekorativku, ale vzhledem k nadšenosti vám tento výrobek ukázat musím. Mluvím o Vichy Mineral 89, který byl  ve formě vzorku taktéž součástí dárkového balíčku. Je to booster s kyselinou hyaluronovou, který vyživuje vaši pleť. Má gelovitou konzistenci a stačí jej 1-2x denně nanést na vyčištěnou pleť před tím, než zahájíte líčení (ráno) či naopak klasickou večerní scin care. I takto maličké balení mám již druhý týden a stále ještě cca třetina zbývá. Pleť opravdu krásně vypne, vyživí, jednoduše udělá "šťavnatou". Za mne veliká jednička s hvězdičkou a určitě si pořídím i klasické balení.


Linky od Nyx jsou levné a zároveň výborné. Mám ráda tento tip úzkého štětečku, který není na očích při nanášení téměř cítit, a tak se s ním pracuje o to lépe. Mají krásný pigment s jakoby sametovým "finišem" - nejsou ani matné, ale ani vyloženě lesklé či blýskavé. Moc dobře se nanáší a vydrží celý den. Jeniné jeji ch mínus je to, že nejsou voděodolné, ale i přes to drží vcelku bez problémů.



Camouflage od Catrice u mne netřeba příliš představovat. Je to mé již několikáté balení a stále platí, že i když mám korektorů více, tak tento je ten nej a nedám na něj dopustit.


Rtěnku Colorburst od Revlonu jsem vám zde na blogu ukazovala již cca rok zpět, jen v jiném - nude / světle hnědém odstínu. Mám ji popravdě ještě do teď a velice ráda po ni sahám.
Rtěnky jsou velice jemné, dobře pigmentované, nevysušují a mají lehce máslovitější strukturu. Moc dobře se s nimi pracuje a nezalézají do jemných vrásek.


Tuto odvážnější barvičku jsem dostala v balíčku díky nové spolupráci s Arome a trochu jsem se bála, zda na mne svou barevností není až moc. Ale ve finále musím přiznat, že po ni asi budu sahat více, než bych čekala, Moc se mi totiž líbí :-)


Rtěnka v akci:




Tak to máme vše. Jaké nové kousky máte vy? Pochlubte se :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Ty linka od Nyx bych chtěla zkusit. Jinak u mě nového je jen mini verze řasenky od Benefitu co byla k Elle v Británii. :D
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu moc dobré, myslím, že u nich dlouuuuho vydržím :-)

      Vymazat
  2. Novinka od Vichy je skvělá, zbožňuji jí :) mám velké balení a používám 2x denně a pleť si opravdu libuje. No a korektor od Catrice mi nesmí chybět, dokonce ani v zásobě :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že další potvrzuje to Vichy. Mě už ta malinká došla, tak musím v týdnu objednat také velké balení :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig