pondělí 9. července 2018

Tvořivý týden #25

Hezké pondělí, tvořivci,

i když jsem tomu nevěřila - protože se stále snažím dokončit rozháčkované bolerko pro sebe, tak v tomto týdnu vzniklo i pár "neháčkovaných" kousků. Chcete se podívat?


V minulém tvořivém reportu jsem vám ukázala balonovku,kterou jsem vyrobila pro sebe. A protože se mi opravdu hodně líbí, tak jsem jeden kousek udělala i pro vás. Na svou majitelku čeká na e-shopu. 



U prvních sukýnek jsem poutka háčkovala, nakonec jsem se rozhodla udělat je malé a našité z dvojité bavlnky, kterou nakonec provlékám dvakrát. Myslím, že budou odolnější a zároveň v případě potřeby je můžete lépe ustřihnout a vyndat :-)


Říkala jsem si, že už dlouho jsem si neudělala nějaký věnec. Jen tak, pro radost. A tak jsme s holkama sedly k látkovým růžičkám a lístkům (ty jste viděli už minule na čelenkách) a s tavnou pistolí se daly do práce... :-)




Ne vše jsou tedy růžičky, abych byla přesná, ale nedalo se odolat :-) Navíc holky by věnec nejraději polepily celý, ale nakonec jsme zvolily kompromis....


Ani na Duomamas nezapomínám a postupně našívám nové onbagy. Tentokrát šedo-modrý.


A to je vše. Na tento týden mám po delší době naplánované nějaké mimi věci, tak uvidíme... a také už to bolerko bych třeba mohla dodělat. Ale nevím nevím :-)

Co tvořivého chystáte vy?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig