čtvrtek 4. června 2015

Avon Nutra Effects podruhé

Slunečný čtvrtek všem!

Před nedávnem jsem zde psala recenzi o krémech z nové řady od Avonu - Nutra Effects, a jelikož na ně probíhala ještě stále slevová akce (ceny okolo 100,-) , rozhodla jsem se, že si ještě jeden pořídím.
Můj výběr padl na hydratační denní krém a já jsem zde s krátkou recenzí ;-)

Co uvádí výrobce (zdroj ZDE):

Nemastné složení s aktivním komplexem s výtažky z chia semínek cílí na jednotlivé vrstvy pleti a tím také chrání buňky. Chia semínka jsou velmi výživná a jsou bohatým zdrojem omega-3 a 6 mastných kyselin, vitamínů a antioxidantů. Mohou vstřebat až 12krát větší množství vody, než jaká je jejich hmotnost, proto udržují potřebnou hydrataci na dlouhou dobu. Složení posiluje hydratační bariéru pleti, která ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, hydratuje pleť a zanechává ji zdravou a vyživenou. Hypoalergenní. Bez parabenů. Dermatologicky, alergologicky a klinicky testováno. Vhodné i pro citlivou pleť. Chrání před slunečním záření.

Mé hodnocení:

Nadšení z této řady krémů stále přetrvává a tento můj pocit ještě umocnil. Krém má lehké složení, rychle se vstřebává a pleť krásně hydratuje. Velice se mi líbí lehká příjemná vůně, kterou bych popsala jako "z lékárny" (nebojte, je opravdu příjemná :-) ) Pro mne je to na léto a do teplého počasí určitě fajn doplněk, protože po něm nemám na obličeji pocit mastného filmu. Díky tomu je i perfektní jako podklad pro následné nanesení make-upu. Navíc SPF je 15.
Za mne doporučuji a dokud bude v akci, určitě neváhejte s koupí, vyplatí se! ;-)







SHARE:

2 komentáře

  1. Souhlas souhlas, je supr a kraaaasne voni, fakt za tu cenu pecka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nevím, jak tu vůni přesně popsat, ale je nádherná a přijemně nevtíravá :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig