středa 3. června 2015

Ziaja - co už mám odzkoušeno?

Krásnou slunečnou středu všem!

Konečně jsem se dostala k sepsání mých dojmů z kosmetiky Ziaja. Mám pocit, že poslední dobou je o ní spoustu recenzí a článků, takže jsem ji také chtěla vyzkoušet. Před pár týdny jsem nakoupila více produktů od této značky (ráda doporučuji fajn a rychlé jednání při nákupu u paní Hekerové ZDE), a i když jsem nejprve uvažovala o jednotlivých recenzích, nakonec jsem se rozhodla pro obsáhlejší článek. Což tedy opravdu neznamená, že v budoucnu další recenze k této značce již nebudou  :-)



A teď k jednotlivým výrobkům a mému hodnocení.




Krém na oční okolí z řady "kozí mléko"

Velice jemně parfemovaný krém, který má hustější složeni, ale přesto se dobře do kůže vpracovává. Dobře oční okolí hydratuje a rychle se vpíjí. Zčásti také lehce působí na jemné kruhy pod očima, které po použití nejsou tak viditelné.


Micelární voda mořská řasa

Příjemná micelární voda, která mi velice dobře odstraní celý make-up a pleť nevysuší. Minimální parfemace, což mi vyhovuje u tohoto typu výrobků. Používám ji velice ráda a každý den namísto klasického odličovače. Často v kombinaci s odličovačem očí.


Dvoufázový odličovač očí

Za mne super výrobek. Krásně a lehce odlíčí i voděodolnou řasenku a oči nepodráždí. Už mám druhé balení a zatím mne jiný odličovač nepřesvědčil, že byl v této cenové kategorii lepší. A to nedám dopustit na odličovač od Mary Kay, kterému tento směle "šlape na paty" :-)




Mycí intima gel

Fajn gel na intimní hygienu, který splňuje, co má. Po umytí neštípe, nesvědí. Pro mne velmi dobrý výrobek za super cenu.


Sprchový gel mořská řasa

Tento sprchový gel byl pro mne vcelku zklamáním. Příliš nepění a kůži na některých částech těla jsem měla lehce vysušenou. Vůně je sice svěží, ale na rovinu mi moc nesedí (přitom z té samé řady je i micelární voda a ta je super). Sice jej vypotřebuji, ale znovu jej již kupovat nebudu.


Manuka čistící gel

...a to nejlepší na závěr :-) Ze zmíněných výrobků je tento můj nejoblíbenější. Krásná lehká vůně. Pleť dobře vyčistí a zanechá ji svěží bez začervenání nebo vysušení. Jedním slovem super ;-)


Používáte tuto kosmetiku? Který výrobek je pro Vás ten nej?
SHARE:

4 komentáře

  1. Taky poslední dobou narážím na hodně recenzí na tuto značku ale ještě jsem od nich nic nezkoušela :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne tato značka velice mile překvapila, i když zpočátku jsem měla trochu nedůvěru, jak ji všichni vychvalovali :-) děkuji za komentář:-)

      Vymazat
  2. Trochu mi vadí, že nepíšeš ceny, mám to u recenzí ráda... Jinak od Ziaji mám okurkový tonik a super super super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za postřeh ohledně cen, kolikrát mi to uteče. Příště se budu snažit napravit to :-) děkuji za komentář :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig