čtvrtek 2. července 2015

Pár kousků od theBalm už je i v mé kosmetické taštičce

Hezký a velmi slunečný den všem! :-)

Konečně je tu léto, jak se patří, že? Já tedy i tak nezanevřela na líčení a rozšířila řady kosmetických výrobků mimo jiné o pár kousků od theBalm.  Koukala jsem po výrobcích této firmy už hodně dlouho, ale upřímně zas až tolik utrácet jsem nechtěla - moc se mi líbí paletky očních stínů, ale 800,- je přeci jen dost, takže jsem čekala na nějakou akci. A přišla 2+1 akce, navíc jsem měla narozeniny, takže bylo jasno... ;-)




Namísto paletek jsem ale pořídila něco lehce jiného.

Mary-Lou manizer

Tento rozjasňovač byl v objednávce má první volba. Hodně jsem o něm četla na různých blozích a mohu jen potvrdit to, co se píše jinde - je naprosto úžasný. Hned jsem si ho zamilovala a jak jste si mohli všimnout na mém Instagramu, používám jej hodně často :-) Má krásnou barvu, velice dobře se vpracovává a vydrží celý den. Je sice dražší (499,-), ale myslím, že se vyplatí ;-)






TimeBalm Concealer

Jsou dny, kdy jsem díky nočnímu řádění dětí unavená a mám pod očima trochu kruhy. Chtěla jsem zkusit něco nového na zamaskování, a tak jsem zvolila tento korektor. Není vyloženě špatný, ale že bych z něj byla nadšená jako ze zbylých výrobků, to bohužel ne. Trochu hůře se zapracovává a musí se dávat pozor na množství, aby se neusazoval ve vráskách, nicméně krytí má ale velice slušné. Hezky se přizpůsobí. Cena je 399,-, ale díky akci jsem jej měla zdarma ;-)





Autobalm California

Paletka je opravdu "multifunkční" a je možné ji použít na velkou část líčení, což je důvod, proč jsem po ni sáhla.
Obsahuje:
Tvářenku, která má velmi hezkou barvu a dobře drží většinu dne.
Rozjasňovač, s růžovými odlesky (vybírala jsem schválně, abych neměla stejnou barvu jako Mary-Lou). Má také výbornou výdrž a ráda jej používám i jako oční stíny.
Dva oční stíny, kdy hnědý lze použit také na probarvení obočí. Ty lehce práší, ale není to příliš a navíc pigmentace i výdrž to lehce vynahradí ;-) Za cenu 499,- výborný výrobek.






Líčení s pomocí theBalm




Obličej:
Podkladová báze New Baby Skin od Maybelline
Make-up Tens'up vitalize od Estyle
TimeBalm Concealer na zakrytí kruhů pod očima
Autobalm California od theBalm - tvářenka
Mary-Lou manizer rozjasňovač

Oči:
Autobalm California od theBalm - rozjasňovač po celém očním víčku a do ohybu víčka hnědý stín
Řasenka Mega Volume effect od Estyle

SHARE:

2 komentáře

  1. Od theBalm bych taky chtěla něco zkusit, ale pořád mě odrazuje cena..

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem taky opravdu dlouho rozmyslela a nakonec prave za cenu paletky mela vyrobky 2 respektive diky akci 3. Hlavne MaryLou jsem si zamilovala :-) a myslim, ze az zase bude nejaka moznost, tak neco koupim nebo si necham kouoit (k Vanocum apod ;-) ) děkuji za komentář!:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig