pátek 18. března 2016

E style Magic Curling Mascara

Hezký pátek, dámy,

také rády střídáte řasenky, a i když najdete tu svojí "nej", tak stejně příště sáhnete po jiné. Prostě na vyzkoušení.... U mne je to naprosto běžná věc a většinou mám i "rozpotřebovaných" několik řasenek najednou - každá umí něco jiného, po každé jsou ty řasy trochu jiné a já je střídám podle nálady.




Proto mám hodně ráda řasenky E style. Jsou za velice přívětivé ceny (ostatně jako všechny výrobky této značky) a snad u žádné, kterou jsem do této chvíle vyzkoušela, bych neřekla "nikdy víc".

Tentokrát jsem si vzala "pod lupu"  řasenku Magic Curling. Slibuje natočení a vytvarování i krátkých nepoddajných řas. Ano, přiznávám, že já zas až tak "marné" vlastní řasy nemám. Ale hodně ráda je líčím výrazně. Pozor, to neznamená, že bych měla ráda těžké poslepované řasy, které nejde přehlédnout, naopak. Miluji to, kdy jsou řasy výrazně tmavé, zhuštěné, ale stále nepůsobí ztěžkle...

Tato řasenka je opravdu krásně zvýrazní a natáhne. Neslepuje ani na více tahů - samozřejmě, pokud byste nanesli 10 vrstev, je to již jiná, ale klasické 2-3 jsou bez problémů a bohatě stačí k výbornému výsledku. Kartáček je středně veliký (spíše větší), ale dobře se s ním pracuje i na kratších řasách v koutku oka.
Co se natočení řas týče, tak u toho jsem si bohužel výraznějšího výsledku nevšimla. Ale zase musím uznat, že mé řasy prostě "trčí", čili pokud jsem na nich neměla trvalou nebo nepoužívala kleštičky, tak mi je snad žádná řasenka extra viditelně nenatočila....

Takže pokud chcete kvalitní řasenku do 100,-, s E style rozhodně nebudete litovat ;-)





V akci:



Co vy a levnější řasenky? Která je podle vás ta nej? ;-) 
SHARE:

2 komentáře

  1. Super článek :)
    Já nejraději kombinuji Avon Řasenka Luxe a Avon Supershock a udělám s tím více parády než s řasenkou za 400 stovky :)
    http://muj-svet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za pochvalu a komentar. Avon rasenky take ruzne zkousim a stridam a tam mi to vyhovuje kus od kusu - ale tak to je se vsim ;-) Ja uz jsem docela "vylecena" z toho , ze by levna kosmetika musela byt zakonite draha. Jen to chce hledat ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig