neděle 6. března 2016

Tvořivý týden #10

Hezkou tvořivou neděli,

snažím se vést rubriku tvořivých článků opravdu pravidelně každý týden, a tak ani tentokrát nebude nedělní shrnutí výjimkou.





Tento týden jsem dost často seděla za šicím strojem (tedy tak často, jak jen to s dvojčaty a neustupující virózou zle), a tak mám i co ukázat ;-)

Pro naší kočičí dámu jsem ušila "spací pytel" / pelíšek. Ještě jej tedy nevyzkoušela, protože bydlí u mých rodičů, ale jsem zvědavá, jak se bude tvářit. Ono totiž zalézání mezi deky "to je to její" , a tak vznikl nápad tento pelíšek ušít. Často jsem jej viděla v nabídce pro malé psy.





Válecí válec (psát váleček je nepřesné, protože tento je téměř 4 metry dlouhý) vznikl na žádost mé kamarádky. S holkami jsme si hodně užily jeho plnění :-) 





Sovičky, sovičky, sovičky... kam se jen podíváme. U našich holek měly veliký úspěch a já postupně šiji i pro děti kamarádů. Díky tomu vzniká takový menší soví letka :-) 






I na háčkování jsem našla chvilku, a tak mám dvě dětské houmlesky pro mladé slečny ;-) 




A na příští týden mám již nastříhanou látku na další sovičky. Navíc jsem po xxx letek zakoupila Burdu a hodlám si něco "spíchnout" i na sebe. I když to ještě asi chvíli potrvá ;-) 

Pěkný zbytek neděle! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig