pondělí 14. března 2016

Posvítíme si na Uni-Svitidla.cz

Hezké pondělní dopoledne,

dnes jsem si připravila trochu netradiční článek - menší recenzi na eshop www.uni-svitidla.cz a jejich výrobky pro děti.

Co myslíte, doporučuji nebo nikoli?

Čtěte dále....



Před pár týdny mne oslovili z u Uni-svítidel s možností spolupráce. Moc se mi ten nápad líbil a neváhala jsem. Přeci jen pokojík holkám různě měníme a upravujeme, a tak hezký doplněk v podobě světélka by určitě nebyl na škodu.

Samotný e-shop má velice přehledné řazení a dělení výrobků. Stránky jsou řešeny jednoduše a neruší zbytečnými "vyskakovacími" upozorněními apod. To opravdu hodně oceňuji.
Nabízí mnoho rozličných svítidel do interiéru i exteriéru. Já bych ještě uvítala u každé z těchto kategorií i případný odkaz na příslušenství k jednotlivým svítidlům.

Při objednávce projdete klasickým vyplněním objednávkového formuláře - zde mi hodně chybělo kompletní shrnutí celé objednávky před odesláním. Je to sice jen maličkost a jde o můj zvyk, ale myslím, že je to velká pomůcka v "závěrečné" kontrole.
Po odeslání objednávky mne z e-shopu telefonicky kontaktovali k potvrzení dostupnosti vybraného zboží. Tento přístup velice oceňuji, protože máte možnost se případně na cokoli zeptat, doplnit apod. Prostě kouzlo "neautomatického" přístupu k zákazníkovi má stále něco do sebe.

Za cca týden dorazila krabice s objednávkou - vše pečlivě zabalené a vyztužené pro minimalizování možného rozbití. Já nakonec vybrala jednu lampičku pro holky do pokoje a ještě jedno světlo, které bude během pár dní svítit u nás na chodbě.





Jelikož je tento článek zejména o dětských svítidlech, je samozřejmé, že vám představím vybranou lampičku do dětského pokoje.

Ano, rovnou přiznávám, šla jsem po růžové barvě - jak také u nás jinak :-) Musím říct, že jsem docela dlouho vybírala a rozmýšlela, protože těch možností bylo mnoho. Všechny lampičky jsou nádherné. Nakonec jsem zvolila výrobek "Dětská lampička LED 71769/28/16".
Potřebovala jsem takovou, kde nebude nutné zapojení do zásuvky, a která bude jen mírně osvětlovat pokoj, když budou holky usínat.

Lampička je sice malinká, ale opravdu nádherná. Světlo je hezky tlumené,takže při uspávání neruší, a je možné přepínání světla a projektoru, ke kterému jsou tři kotoučky s různými motivy z Disney pohádek - ty se tedy neotáčí automaticky, prostě nějaký vyberete a necháte svítit. Napájení je na tři tužkové AA baterie, které ale nejsou součástí balení. Lampička by měla, dle výrobce, vydržet i "hrubší dětské zacházení". Samozřejmě jsem to netestovala stylem, že bych jí mrštila o zem, ale již na první pohled je znát, že je bytelná. Krytka baterií je navíc "pojištěná" šroubkem - ano, asi je to svým způsobem u dětských elektronický věcí očekávaná samozřejmost, ale v reálu to již tolik neplatí. A co je ještě důležité? Samozřejmě fakt, že holkám se lampička - a zejména ta promítací část, velice líbí :-)










A mé shrnutí? Určitě mohu e-shop dále doporučit, mnoho výrobků za slušné ceny a velice dobrá komunikace při objednávkovém procesu.

Pokud sháníte jakékoli osvětlení, určitě se podívejte ZDE

Já bych tímto ještě ráda poděkovala Uni-svítidlům za oslovení a poskytnutí světel k recenzi. 








SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig