neděle 16. října 2016

Ze dna koše #4

Hezký nedělní večer,

ten čas tak letí, že? Jakmile si odkládám obal z vypotřebovaného výrobku, tak si říkám, že bude trvat ještě hodně dlouho, než ho dám do článku. Ale ono ne, utíká to neskutečně.

A jak jsem na tom byla se spotřebou poslední čtvrt rok (tedy pasty na zuby apod. sem dávat nebudu, nebojte :-) ), to se můžete podívat právě teď...



Tak tentokrát začnu sprchovými gely. 

Čokoládový od Palmolive se mi líbil opravdu hodně. Ta vůně...hmmm.... nádhera. Je hutnější, krásně hydratuje. I když tolik nepění, ale i tak za mě super. 


Stejně tak jsou výborné sprchové gely od Yves Rocher, ale to už asi nemusím opakovat, protože ty vám chválím pokaždé :-)

Fíkový sprcháč od Oriflame byl jemný, moc příjemný, prostě taková klasika, co nezklame. Vůně také velice mile překvapila.

Další kousek, co mne překvapil, byl sprchový gel Cien. Hodně podobný Oriflamu, ale vůně tedy intenzivnější a vydržela déle.

Sprchový gel Hello Kitty pro děti nic moc - neurazil, nepotěšil. Vůně jen lehká a taková "chemická" a pěna také nebyla zrovna hedvábná, jak bych u výrobku pro děti čekala.

Co mne také moc nenadchlo, to bylo sprchové želé od Avonu. Jako vůně krásná a záměr zajímavý, o tom žádná, ale mne přišlo, že jej musím opravdu nejdříve hodně dřít, aby více pěnilo, a potom zas hooooodně dřít, abych jej dobře smyla. Za mně bohužel ne...




Dermacol Imperial, to je opravdu hodně dobrý makeup za slušnou cenu. Lehký, dobře zapracovatelný, krásně přilne a lehce zmatní. Vydrží celý den. Již jsem Vám jej ukazovala i ZDE.

True Match od Lorealu je mým asi nejoblíbenějším make-upem. Recenzi si můžete přečíst ZDE. Nyní má již trochu jiný obal a lehce upravené složení, ale i tak jej opět asi vyzkouším - i kdyby jen na porovnání ;-) 

Dalším výborným kouskem je BB od Rimmelu. Pokud máte raději BB než make-upy, tak určitě vyzkoušejte, mne hodně překvapil. Psala jsem vám o něm i ZDE

Make-up od Umy se mezi mé oblíbence neprobojoval. Na recenzi koukněte ZDE.

Estyle značka patří k mým oblíbencům obecně a o pudru jsem vám ZDE již psala.

Balmi balzámky jsou prostě výborné a ukazovala jsem vám svůj první kousek ZDE. Jediné mínus vidím v zavírání, které se po delším čase lehce "ošoupalo"  a sem tam se mi začal v kabelce otevírat. To bych čekala za tu cenu trochu vychytanější.

Oriflame řasenku jsem vám představila ZDE

Řasenky Estyle - jednoduše kvalita za fajn cenu. Více mrkněte ZDE.

Estée Lauder je řasenka, kterou bych si asi jen tak nekoupila, ale byla součástí Marie Claire boxu, o kterém si můžete přečíst ZDE.

Fix rtěnky od Elf mne sice nejprve hodně bavily, to jsem vám psala ZDE, ale docela rychle začaly vysychat a dělat fleky na rtech - prostě už  nešla udělat rovnoměrná vrstva bez větší námahy.




Klasika klasika - všechny tyto tři výrobky.

Šampony ToniGuy ani Aussie nemusím více chválit, stačí že je zde ukazuji pokaždé a zůstávám jim věrná.

Taft je klasika, co nezklame. I když zrovna tento tedy ty vlasy fixoval až moc - chce to při nástřiku lehčí ruku.

Pásky na černé tečky od Rival de Loop, a stejně tak pásky pod oči, jsou výborné a nedám na ně dopustit.. 

Ziaja krémy pod oči jsou také mé oblíbené stálice, ke kterým se ráda vracím. 

Krém Institut Esthederm a sérum od Lancome jsou opět výrobky z Beauty Boxu a více o nich najdete ZDE.

Vím, že tuto micelárku od Garnier si hodně z vás chválí, ale za mne prostě ne :-( jak jsem vám už psala i na Insta a FB, mne prostě nesedí, vadí mi ten mastnější dozvuk a nepřijde mi, že by mi ten make-up odlíčil tak dobře, jako jiné micelární vody od této značky. 

Nivea odličovací ubrousky jsou dobré jako rychlovka na cesty - taková ta poslední záchrana, ale jinak si upřímně myslím, že dětské vlhčené ubrousky poslouží daleko lépe. Mě po nich lehce štípal obličej, takže jsem je používala jen občas.

Podobně jako Nivea ubrousky jsme na tom byla s čistící pěnou Himalaya. Trochu mne po ni štípal obličej, a tak jsem ji používala jen tak občas. 

Oriflame sérum je nejlepším nákupem za poslední měsíce, co se péče o pleť týče. Psala jsem vám o něm ZDE. No co budu vykládat, už mám objednané druhé balení ;-)


Deosprej od Baley s červeným pomerančem opravdu neee. Po nastříkání jsem byla bílá až za ušima. Zkusila jsem 2-3x a potom ihned odkládala. 

Oproti tomu druhý kousek od Baley byl super. Jemná vůně, slušná výdrž a bez barevných skvrn nebo bílého "pudru". 

A naprosto stejně jsem na tom byla s deodoranty od Garnier. Ty tedy mají oba krásnou a jemnou vůni, velice dobrou výdrž, ale ten oranžový opět dělal bílé fleky. Modrý mám již druhý kus a je opravdu fajn :-) 


Krém na ruce od Dove je hodně výživný. Musí se delší dobu vstřebávat, ale ta hydratace stojí opravdu za to. Navíc "Dove vůně" mám opravdu hodně ráda. Je taková typická... no však víte :-) 


Které z výrobků znáte a co na ně říkáte? :-) 




SHARE:

4 komentáře

  1. Sprcháče Palmolive a YR mám moc ráda. BB od Rimmel jsem zatím nezkoušela, ale mám to v plánu, protože jejich makeupy mi snad vždycky sedí. Toni&guy na vlasy mám moc ráda, jen to chce je vychytat v akci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, chce to nějakou akcičku a pak si udělat zásoby, že? :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig