čtvrtek 10. listopadu 2016

Dermacol: Caviar Long Stay Make-up a Korektor

Hezký večer, krásky,

Co si dát dnes po menším "tichu po pěšině" recenzičku na jeden kosmetický výrobek, který mě v posledních dnech naprosto uchvátil? Ano, ano, tušíte správě - tentokrát půjde o make-up od Dermacolu Caviar Long Stay.



Co vím, tak tento make-up je na trhu již delší dobu (a rovnu hlásím, že doufám, že ještě dlouho bude). Nicméně já si jej pořídila až po shlédnutí jednoho videa, na které jsem narazila u Áji, která právě tento make-up hodně chválila.



Součástí makeu-upu je ve víčku umístěný tuhý korektor. Z něj tedy moc nadšená nejsem, protože se mi s ním nepracuje extra dobře (hůře se mi zapracovává), ALE na co je fajn, to je pod oční stíny namísto báze. Takže jej určitě upotřebím :-) 



Toto je snad jediný make-up, který jsem do této chvíle měla, jež má k nanášení, resp. k vyjmutí z obalu (nebo jak to jinak nazvat, však víte...:-) ), "špachtličku". No, co vám budu povídat, trochu jsem z toho byla v rozpacích. Ale je to jen o zvyku. Po pár dnech používání už vám to nepřijde divné :-)


No a jaký vlastně je? 

Má hutnější konzistenci a velice dobře kryje. Jde i vrstvit bez problémů a moc dobře se zapracovává - nedělá fleky. Hezky matuje a s lehkým zapudrováním vydrží celý den - a pozor, tady mám i jednu extra pochvalu od Z(m)rzky na tripu, která potvrzuje, že tento make-up dokáže i hodně dobře obstát v drsných filipínských podmínkách :-) 
Ano, vím, samá pozitiva a nepřehání, ale toto je opravdu po dlouhé době make-up, který mi sedl jak "... na hrnec"


V akci:




Co vy na něj? Máte, zkusíte,...? :-)

SHARE:

8 komentářů

  1. Tento make-up mám už asi půl roku a je the best :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo! :-) já ho sice nemám tak dlouho, ale chválím, kudy chodím :-)

      Vymazat
  2. Také jsem ho kdysi chtěla vypadá totiž dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná recenze:) já jsem zatím věrná makeupu od Rimmel- Lasting finish,ale zvažuji vyzkoušet i něco nového..mám mastnější pleť a né vždy mi na ni makeup sedne..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Já mám mastnou t-.zonu a suché tváře + kontury a vyrovnává to hezky. Kamarádka ho testuje i v dost vlhkém podnebí na Filipínách a chválí taky hodně. Takže za vyzkoušení určitě stojí :-)

      Vymazat
  4. Make-upy od značky Dermacol mám veľmi rada, akurát ma mrzí že môj najobľúbenejší Truffle prestali predávať. Na tento sa chystám už dlhšiu dobu keďže naňho počúvam samé chvály :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Truffle jsem také měla moc ráda. A tento je opravdu výborný - jen tedy je pravda, že oproti Truffle trochu "težší", ale zase mě to třeba vyhovuje a nemám na pleti nějaký špatný pocit nebo tak, naopak. Ještě jsem si pořídila před pár dny Selfie, na něj jsem zvědava, a tak jakmile mi odezní trochu nemoc, tak vyzkouším a určitě dám zase vědět :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig