úterý 15. listopadu 2016

Novinky v make-up šuplíku: Říjen

Pěkný večer, dámy,

tentokrát lehce "se skluzem", ale už je to tu :-)

Takže novinky v make-up šuplíčku za měsíc říjen začínají...


Upřímně jsem dlouho přemýšlela, jestli mám vlastně tento měsíc novinkový článek psát. Ono jste už 99% všech věcí viděli v samostatných recenzích. Ale nevadí. Zejména když jsem měla vše již nafocené - a že ty kousky jsou fotogenické :-)

 Takže si dáme vlastně jen takové proklikávací opáčko. Souhlasíte?


Moníčka od Normy používám ráda jako doplnění mých paletek. Jen pokaždé, když se kouknu na to růžové, tak mne mrzí jeho horší pigmentace. Více si přečtěte ZDE.


Paletku očních stínů a pudr od Technic jsem vám ukazovala ZDE .

Stíny jsou výborné a pudr poslední dobou používám každý den.  



Krásná tvářenka od Normy se také v mém šuplíčku zabydlela docela rychle. Její odstín je krásný. Však se podívejte ZDE :-)


Gely na obočí jsem si hodně oblíbila a tento od Ardell je skvělý. Je sice tmavší, než na jaké jsem byla do teď zvyklá, ale myslím, že v mém případě to vůbec nevadí. A variant je několik, takže i světlovlásky si vyberou :-) Celý článek jste si již určitě ZDE přečetli :-) 


Aby to nevypadalo, že vše za tento měsíc jen chválím, tak bohužel tato řasenka za mne ne-e. Psala jsem vám to už v samostatném článku ZDE. Snažím se jí sem tam dát šanci, ale prostě uchvácení se opravdu nekoná a asi už ani konat nebude. 


Balzámek od W7.  Vzhledově je to takový "beauty blender" nebo špičaté vajíčko :-) Obal je vcelku odolný - už mi párkrát spadl a zatím přežívá bez prasklin. Každopádně se mi hůře otevírá - velice dobře "zaklapne" a jak má hladký povrch, tak vcelku klouže. 
Co se obsahu týče, tak asi víte, že já mám ráda EOSy, takže se nevyvaruji srovnání. No... není špatný, ale na mne více "voskovější", takže mi třeba sem tam na rtech zůstane malý kousek nerozmazaný nebo jak to nazvat. A bohužel mi ani ta hydratace nepřijde nějak úchvatná. Takový střed. Takže výrobek, co rozhodně neuškodí, ale ani nenadchne.


Pudr od Estyle se mi moc líbí. Jen to balení je nešťastně řešené. Více se dozvíte v recenzi ZDE.


Drogerkovou novinkou je značka Trend It Up z DM drogerie. Já vyzkoušela řasenku, makeup a pudr. No je to něco. Určitě koukněte ZDE.


A na závěr samozřejmě nemohu zapomenout na nového make-up miláááááška od Dermacol. Jsem z něj stále nadšená a díky tomu jsem se nedostala k vyzkoušení dalších kousků, které mám doma :-) 

Je naprosto samozřejmé (a kdo mě čte, tak ví), že i tento kaviárový drobeček si zasloužil vlastní článek ZDE.



No málo toho nebylo, že? 

Já tímto ještě jednou velice děkuji za balíček od společnosti Kosmetika Norma, který vlastně z velké části právě v říjnu obohatil mou make-up sbírku. 

Vyzkoušeli jste už některé z těchto výrobků, jaký je váš názor? 

SHARE:

2 komentáře

  1. Zítra si jdu pro caviara, tak jsem velmi zvědavá :) Větší krytí bych ocenila, tak uvidím. A taky se stavím pro příze a bude čepice. Děkuji za tipy a inspiraci, dobrou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, co na něj řekneš. Kryje pěkně, tak věřím, že bude vyhovovat :-)
      A doufám, že se pak o vytvořenou čapku podělíš na fotografiích :-) Moc děkuji za komentář! Hezký večer

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig