sobota 5. listopadu 2016

Podzimnička mega výbavnička

Hezký sobotní večer,

dnes jsem si tak rovnala výrobky z dílničky a říkala si, že jsem už delší dobu nedala nějakou soutěž. Navíc počasí přituhuje, tak by to chtělo něco stylového - cíl byl jednoduše vybrat něco, co by se zejména právě do chladného počasí opravdu hodilo. A tak jsem vybírala, vybírala a vybírala a nakonec je z toho docela slušná zásobička jak pro mamky (nebo starší sestry), tak pro prťata.

Takže račte si zasoutěžit :-)



Určitě vás zajímá, co vše jsem vybrala. No nebudu vás napínat :-)


Všechny kousky vidíte na obrázku, ale asi i oceníte menší rozpis. Balíček bude obsahovat:

Plenkokapsářníky, které jsou ale výborné také jako pytlíky na svačinu
Háčkovaná čelenka s kytkou
Háčkované návleky k botkám
Vesta
Čepice pro malé i velké
Mega šátek
Nákrčníky podšité fleecem

Snažila jsem se vybírat tak, aby věci (tedy ty dětské) odpovídaly věku cca 1-3+ roky. 

No a pár pravidel pro pořádek:

1. Sledujte můj blog - Facebook,. Instagram G+ - za každé sledování máte "bod" (myšleno, že můžete přidat tím více komentářů, respektive můžete vše napsat klidně i jen do jednoho komentáře a já už to přeberu )

2. Napište mi, s kým byste se o balíček podělili (s dcerkou, neteří, malou sestřičkou...)a co se vám v něm líbí nejvíce.

Soutěž končí v neděli 20/11/2016. Vyhlášení den dva poté - budu ráda, když se mi v případě výhry ozvete samotní, ale samozřejmě, zanecháte - li kontakt, napíši také ;-)

Hodně štěstí!





SHARE:

16 komentářů

  1. Haaa prvni:))) takze ja verna stihacka sleduji na FB, insta i G+ :-))) a podelila bych se s detma( kdyz budou hodne) a s moji sestrickou, ktera ma od cervna mimco a pripadne s kamaradkou :)) proste co by se komu hodilo :))) a nezavar ten stroj zase ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1FB, 2Insta, 3 G+ Zdravím Tě věrná stíhačko :-D

      P.S. stroj je stále mimo :-( tak zatím zapojuji háček a vlnu :-)

      Vymazat
  2. Já sleduji taky všude a tvá tvorba se mi moc líbí :) Jinak já bych se podělila hlavně se sestřenicí, která má skoro roční holčičku ;)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja prosim sleduji na fb a instagramu,jsem verna fanynka. A vzhledem k dvema malym cacorkam,je jasne,kdo by vyhru vyuzil :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 7. FB, 8.Insta Je mi jasné, že by si holky rozebraly i tu Tvoji část, co? :-) :-D

      Vymazat
  4. Ahoj Zdeni :) take si zasoutezim :) sleduji FB a Instagram. Nase dve male zenske by si urcite vybraly. Mozna se u toho i pohadaly, stale se hasteri :( Ja bych si udelala radost, ale hlavne bych podarovala kamaradku cepickou (jakou jsem kupovala synovi az vyroste)pro Filipka stejne narozene mimco jako muj Adamek. Aby se take mohla potesit z krasne prace jakou delas :)
    iveta198666@gmail.com
    Mej se krasne Zdeni nase sikulko! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojda, já bych se rozhodně rozdělila s my ma 2 dcerama (9 let a 3 roky), protože by byly nadšené, že mají zase něco nového v šatníku :) jinak tě sleduju na všech 3 kanálech. Mně se nejvíc líbí nákrčník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 11.FB,12. Insta,13 G+ Myslím, že byste se určitě dobře podzimně vybavily všechny tři ;-)

      Vymazat
  6. Hezký den, sleduji FB i instagram. O výbavičku bych se podělila se sestrou:-)možná:-))Hlavně by ji využila moje dcera:-)Moc hezké věci.Šárka(saui.dj@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 14.FB, 15. Insta - Moc mě pobavil ten dovětek ...se sestrou, možná :-D

      Vymazat
  7. Dobrý den,
    já sleduji na Fb, G+ i Instagramu - moc mě Vaše stránky baví :) Už se raduji z jedné výhry - tašky nákupky a šmink tašky (obojí skutečně plní svůj účel - mám je v kabelce a staly se nepostradatelnou součástí). Já bych se, pokud bych vyhrála, o dárky rozdělila s neteří a zbytek nych si schovala do vlastni výbavičky :)
    s pozdravem
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 16. FB,17. G+, 18. Insta - Hrozně moc děkuji za pochvalu. Jsem ráda, že výhra stále dobře slouží. Taková zpětná vazba mě vždy potěší :-)

      Vymazat
  8. Ahoj Zdenulko..

    I ja potvrzuji, ze smink taska slouzi dokonale...Ja jsem na sve veci velmi opatrna, takze bude slouzit opravdu velmi dobre... Ma uz za sebou prani a vse v pohode...

    Opet krasna soutez, deticky z vyrobku budou jiste nadsene...
    Ja se neucastnim, jen musim pochvalit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji za krásnou pochvalu. Jsem ráda, že taštička slouží a kdyby sis to rozmyslela, určitě se zapoj i do této soutěže ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig