úterý 7. listopadu 2017

Tvořivý týden #44

Pěkně tvořivý úterní večer přeji,

tentokrát se musím opravdu pochválit. Sice je tvořivý článek hotov o něco později, něž jsem zvyklá, ale zato jsem minulý týden stihla nebývalé množství věcí, co jsem si naplánovala. Tento článek rozhodně bude aspirantem na rekord v počtu fotografií v rámci jednoho mého článku za tento rok ....

Minulý týden se nesl hlavně ve znamení šití, ale i tak jsem sem tam sáhla po háčku. Když nepočítám to, že stále pracuji na šátku - už vám jej snad brzy ukáži, tak vznikla jedna mini sada do koupelny.



Konečně jsem holkám rozšířila podzimní výbavu (ne že by toho měly obecně málo) - chtělo to dva nové nákrčníky. Zejména, když už mají čapky v těchto barvách.


Nezapomněla jsem ani na neteřinku a udělala ji ze zbytku látky čapku. No už mám doobjednaný další kus, a tak dostane asi i nákrčník :-)


Ovšem největší část mé tvorby minulý týden byla věnovaná morčátkům. Konečně jsem totiž zpustila i e-ahop (o tom určitě někdy více ještě napíši) a říkala jsem si, že jej trošičku zásobím. A myslím že se povedlo. Navíc mám radost, že je o výrobky zájem. Samozřejmě mě to vybízí k tomu, že ještě něco asi doplním.

Nad hamakami jsem dlouho uvažovala. Jsou oblíbené a navíc jsem je chtěla mít na půl s fleecem. Ono ta zvířátka se prostě ráda zachumlávají, a tak proč jim to nedopřát. Navíc pro ně používám stejný fleece, jako i dětem do čepič - tedy s delším chlupem a neuvěřitelně jemný. 





Tulipytlíky jedou. Naši krysáčci je milují - mají různé barvy, velikosti... a ráda je vyrábím i pro ostatní. Zatím byl každý úplně jiný, což mne hodně baví. I když již mám objednávku na 2 totožné :-)

Kromě klasických, kdy zvrchu je bavlněné plátno a uvnitř fleece, jsem udělala i variantu "Ňuňu", kdy fleece je z obou stran. Nejenom, že jej lze použít oboustranně, ještě si i na něj může zvířátko pohodlně lehnout a vyvalovat se.







A samozřejmě zmíněné klasické tulipytlíky. Ty nemohly chybět - v různých barevných variantách.

Račte na malou ukázku...

























Pár kousků je ještě volných, a tak doporučuji mrknout na e-shop, pokud máte zájem - ZDE

Tak a já jdu zase chvilku háčkovat šátek, už se blíží jeho dokončení :-)

Pěkný večer!

SHARE:

2 komentáře

  1. Ti vaši miláčci se mají. ;-) Jeden hezčí než druhý. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já jak jsem na tu růžovou, tak se musím hodně krotit, abych udělala i jinak barevné :-D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig