neděle 19. listopadu 2017

Tvořivý týden #46

Tvořivci, že jste se nebáli, že bych se na pravidelníček dneska nepodívala. No žádný strach, je tu... :-)


Zima na krku, teplota klesá... no to je čas na čepice. Udělala jsem i jednu sobě - na ni máte i návod nově na blogu ZDE




Holky samozřejmě chtěly také svoji variantu - ty loňské jsme totiž protřídily a z velké čáasti poslali do světa, tak mají nárok klást si požadavky :-) 


Každá z cácorek si vybrala na ozdobení ještě pár knoflíčků v různých barvách - alespoň si je tak poznají a předejdeme hádkám...


No a protože příze bylo dost a chvilka času taky, tak jsme jednu udělala navíc a vy si o ni až do zítřejší sedmé večer můžete zasoutěžit na mém FB - AE style svět. 

Mimochodem, ta barva je stejná, ale díky akutnímu nedostatku denního světla (normálního) jsou ty fotografie nyní takové všelijaké. Doufám, že to omluvíte. Co mohu, snažím se samozřejmě nafotit bez umělého světla (a profi vybavení bohužel nemám...)



Ještě si říkám, že asi i na tuto čapku udělám návod. Musim ji tedy ještě jednou uháčkovat. Co z toho tedy plyne? Určitě se objeví na e-shopu časem :-)




Po dlouuuhé době jsem sáhla po korálcích a vyrobila pár naušniček. Pokud jste u mne v posledních měsících objednávali, tak víte, že do každého balíčku dávám dárek právě v podobě mnou vyrobené bijou :-) 







Ani stroj se nezastavil. Softhellky jsou naprosto výborný oděvní kousek pro malé děti - jen tak nepromoknou, dobře se udržují čisté, neprofouknou a jsou teplé (já už do tohoto počasí používám soft  kombinovaný s fleecem uvnitř.  Holkám jsem tedy ušila další (kdo mne sleduje a správně počítá, tak ví, že třetí), ať mají na střídačku. No ještě na jedny mám látku určitě  - vlastně na dvoje, protože pokaždý musím šít dvojmo, to dá přeci rozum, takže nebudu zahálet asi ani v příštích dnech :-)



Liščí látka mne naprosto dostala. Je krásná a zkombinovatelná snad se vším! 


Na žádost jsem udělala i jednu novinku na e-shop pro zvířata - válecí dečky. Jedná se o deku či obdélníkový pelíšek, který je z jedné strany z plátna, uprostřed vatelín a z druhé strany fleece (do budoucna i možná minky, uvidíme). Před chvílí jsem je dala na e-shop.







Mám 4 barevné variace a 2 varianty - s nižším a vyšším chlupem u fleecu.







Novinkou tohoto víkendu jsou tunýlky pro morčata. Naši kluci je testují a pokud projdou (zatím to vypadá nadějně), tak také nějaký bude brzy na e-shopu :-)



Tvoření jsem se také věnovala s holkama, to už víte z FB. Zkusily jsme ponožkové sněhuláky - namísto rýže jsme vyplnily čočkou...


...a baletní lucerničky. Krátké návody  najdete přímo na FB AE style svět pod fotkami. Je to jednoduché, děti se zabaví a opravdu  obojí vypadá moc pěkně. Samozřejmě jsem jim trochu pomáhala, ale jsem i tak na holky hodně hrdá, že se dokáží pro něco tak nadchnout.


A abych nezapomněla, i jeden kousek pro Duomamas se tento týden zrodil :-)


A teď už opravdu pěkný večer a dobrou s kobrou... :-) 

SHARE:

4 komentáře

  1. Ahoj Zdeni, Ty jsi vážně tryskomyš. ;-)Krásné věcičky, ale nejvíc mě dostal tunel pro morčata, super. A díky za návod na čapku. :-)Pěkný týden. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji. Jsme takový Speedy Gonzalez :-D no naši kluci si ten tunel zamilovali, takže už dnes budou dva mířit také na eshop. Je to sranda, jak jimi probíhají :-D

      Vymazat
  2. Opět velmi tvořivý týden :) Ty tunely jsou opravdu skvělý nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Tunely mne baví a už mám v hlavě další zvířecí doplňky. Jak bude čas, tak určitě zase něco "spáchám" :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig