neděle 26. listopadu 2017

Tvořivý týden #47

Hezkou neděli, tvořivci,

ten víkend vždy tak rychle uteče, ostatně jako celý týden, a tak je tu zase mírně tvořivé shrnutí...


Trochu jsem probírala šatičky holek a 99% je s krátkým rukávem, a tak jsem to musela trochu napravit.  U nás je to šatičkové využítí - tedy rozumějte takové ty tuniko šaty (ala prodloužená trička), veliké. Holky jsou docela čáry, a tak jim je velké množství triček kratších či akorát (a na šířku zase moc široké). Proto, aby jim nekoukala holá záda, do školky dávám spíše takovéto různé šaty. a tedy popravdě, i když jsou doma, tak se rády producírují v šatech. Prostě dámičky :-)


Látkový panel s My Little pony jsem pořídila před časem a dloho jsem přemýšlela, s čím jej nakombinuji. Nově jsem i zvolila límec ve stylu širšího roláku - trochu jsem si pohrávala s myšlenkou udělat kapuci, ale nakonec jsem to zavrhla, protože pod mikinu a zimní bundu by to nebylo ono...
Musím říct, že výsledek se mi hodně líbí a holky jsou nadšené - za což samozřejmě mohou hlavně poníci.


Tento týden nepřišly zkrátka ani morčounci - na e-shop pribyly dva tunýlky a dvě hnízdečka.











Ani háčkování jsem nezanedbávala. Sáhla jsem po zásobách příze Dolphin baby a uháčkovala holkám čapky s "kudrnatou" bamulí. Stále přemýšlím, zda je nepodšít teplákovinou či fleecem. Uvidím, zatím mi přijdou dostatečně teplé a třeba ty "joooo vyteplené" udělám ještě z jiné příze :-) Čepic není nikdy dost! :-) 



Díky Krampolince jsem objevila a i si oblíbila "střih" čapky, kdy zadní část je jakoby vykouslá. tyto čeice naprosto úžasně sedí, výborně kryjí čelo, uši a jdou i případně (pokud uděláte copánky) vázat dobře pod krkem. Určitě mrkněte k ní na stránku. Má nádherné výrobky, mnoho návodu, inu nádhera... :-) 



Já mám už rozháčkovaný jeden menší "dárkový projekt", tak o tom někdy příště a určitě bych v týdnu ráda stihla uháčkovat věnec na dveře a třeba ještě něco... Taktéž mám pocit, že ani stroj by nemusel zahálet. mám ještě jedny panely holkám na šaty, nastřihanou látku na mimi - hnízdečka... Nu uvidíme, co vše stihnu :-) 

Co plánujete vy?
SHARE:

4 komentáře

  1. Máš to vše pěkně vytuněné. :-) Krampolínku jsem si již uložila, super tvořeníčko a rady. Díky Pěkný nový týden. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Krampolínka má opravdu úžasné věci a je radost se na ně dívat a nechat se inspirovat :-)

      Vymazat
  2. Nedivím se, že se holkám šatičky líbily. Maskáčová růžová k poníkům krásně ladí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já se toho původně bála, ale nakonec mi to přijde jako moc fajn kombinace :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig