středa 13. prosince 2017

Novinky v make - up šuplíku: listopad

Pěkný večer,

mám pocit, že poslední dobu si moc kosmetiky nekupuji. Tedy jde samozřejmě o úhel pohledu, ale oproti dřívějšku... :-)


Hodně poslední měsíce bojuji se rty - mám je vysušené, popraskané a často i s exémem. Vím, není to jen nepěkné na pohled, ale zároveň se jedná i o docela bolestivou záležitost. A proto i u mne teď jedou různé balzámy jako na běžícím páse. Bohužel jsem zatím nenarazila na takový, který by mi problém vyřešil. I když jsou lepší a horší kousy. 

Balzám od Weledy je příjemný a lehoučce dodává jemný odstín starorůžové - ale opravdu jen jakoby nádech. Rty hezky hydratuje, ale nepřijde mi, že by mi vydržel vyloženě nějak dlouho - hodně rychle se vstřebá (případně setře pitím či jídlem). 

Herpetino je výborný ve chvílích, kdy cítím na rtech pnutí a nevím, zda se je mám jen něčím podrážděné nebo se o něpokouší opar (jo, na ně také trpím....). Vytvoří na rtech jakoby lehký film co hydratuje a zároveň je vcelku dobře zklidní. 

Kávový balzám od Mark vám ještě přiblížím více v článku, kde se budu věnovat jeho peeling "parťákovi". Je to totiž dvojka, co se výborně doplňuje. Ale již zde mohu říct, že je to v tuto chvíli jeden z mých nejlepších a nejpoužívanějších balzámů. 



Bourjois lesk na rty jsem přihodila k jednomu nákupu víceméně náhodou - blikl mi jako tip v online objednávce a já si řekla, že jej zkusím. Zejména nyní nevyhledávám tmavši barvy. Spíše transparentní   nebo lehce rose. Nento je jemnňoulince růžový a vcelku i dobře kamufluje popraskanost na rtech. Jen bohužel právě na těch rozpraskaných rtech mě lehce pálí.  rozhodně to s ním ale nevzdávám, protože má takový lehce hedvábný nádech a je velice jemný, což se mi moc líbí. Holt až budu zase více ve formě...




Na Dermacol podkladoou bázi nedám dopustit. Více si o ní můžete přečíst v jednom z mých starších článků ZDE.


Double Wear od Estée Lauder je vychvalován všude možně, až jsem neodolala a zkusila jej. No na názor si budete muset ještě chvíli počkat, již připravuji samostatný článek :-)



Mé dvě novinky os Too Faced jsem vám před pár dny ukázala v samostatných článcích. Jsou opravdu fotogenické, a tak se neváhejte podívat ZDE a ZDE.


A co vy? Co jste vyzkoušeli v kosmetice nového nebo k čemu se naopak vracíte?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig