neděle 10. prosince 2017

Tvořivý týden #49

Hezký nedělní večer,

Týden zase utekl jako voda a já trošičku tvořila.  Chcete se podívat? :-)

Před časem jsem se domluvila se Štěpánkou, koordintorkou Nedoklubka, že pro nemocnici v Ústí nad Labem ušiji pár hnízdeček. Balíček v sobotu odešel (a já vám o něm ještě napíši během pár dní více), ale již nyní se můžete na hnízdečka podívat. Opět jsou oboustranná, a tak bude jen na sestřičkách a rodičích, jaká varianta se jim bude líbit více.






Kluci morčecí potřebovali vyměnit seno- pytlíky, a tak jsem zas zkusila novou variantu. No zatím jsem na vážkách. Pro Šmudlu super a Burák z toho vytáhne vše najednou... No uvidíme.


Nová verze obéééčky mi dala zabrat. Z té chlupaté příze se háčkovalo tedy pěkně "na prd". O nějakém počítání řad snad ani nemůže být slov. Ale výsledek se mi moc líbí a uvidím, zda do něj nepůjdu znovu v brzké době. Aktuálně si tuto můžete koupit na mém e-shopu




Trochu jsme s holkama zase mýdlařily. Ono je totiž krásný dárek pro radost. A ty se nám v tomto období hodí - kdekdo má svátek, narozeniny nebo potřebuje jen rozveselit. Oba druhy voní po kávě s čokoládou. Růžová jsou s arganovým olejem a obsahují v sobě kávová zrnka. Fialová jsou s bambuckým máslem. 




A příště vám ukáži zase něco více. Pracuji teď totiž na dvou (no třech, možná čtyřech...) věcech najendnou, tak snad bude výsledek za to stát :-) 

Pěkný zbytek druhé adventní neděle!

SHARE:

4 komentáře

  1. Zdenulko,

    Ta ovecka je naprosto dokonala...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda já tě žeru. Nejen že jsi šikovná a nápaditá, ale taky jsi důsledná a fakt postuješ s železnou pravidelností, jsi můj vzor! Já včera ušila prostírky, můj malý soukromý Everest :-) Příští rok dám softshellový kalhoty, tak. Měj krásný zbytek roku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Až se červenám :-) mne to hrozně baví a říkám si, že tím, že i o tom píši, tak třeba inspiruji někoho dalšího :-) Krásný zbytek roku! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig