stále jedeme na vlně polévek a stále nás to baví, ale samozřejmě je sem tam potřeba změna, i když v lehce rychle - úsporném režimu... :-)
Holky si ke snídaním vetšinou dávají cornflakes, u mne vedou naopak tousty, něco sladce pečeného a občas i mussli s jogurtem.
Manžel si pak s oblibou pochutnává na hrnečkových dortících. Občas se k němu přidám, ale přiznám se, že já je mám raději k nějaké pozdější svačině...
Jak jsem psala v úvodu, tak polévkujeme stále hodně - denně. Jednak z toho důvodu, že prozatím má kuchyň čeká na dokončení, a pak že nám prostě chutnají. Zkouším různé varianty a ty vám dávám na Instagram či Facebook (snažím se opravdu poctivě pokaždé).
Z novinek v minulém týdnu byla bramborová s mrkví a květáková.
Často se vracíme k oblíbencům - batátové a dýňové. Do kterých, když jsou, přidávám polévkové kuličky.
Moc fajn je také mišmaš stylu "co dům dal", do kterého nakrájíte medovou šunku.
Miluji tousty - jednoduché a obyčejné se šunkou, sýrem a kečupem. Za me ideální na zahnání hladu.
Stejně jako svačiny v podobě chleba s lučinou či máslem a se šunkou. Ty mají holky vcelku často. Někdy samozřejmě vyměním šunku za sýr apod. A pokaždé to prokládáme s talířkem s ovocem či zeleninou.
Od nedělního večera mám již funkčí varnou desku (a brzy snad i troubu), takže věřím, že se zase pustím do pořádného kuchtění :-) Už mi to chybí...
Toasty taky miluji, úplně obyč jsou nejlepší, mňáám :-)
OdpovědětVymazatNela z blogu Růžová rtěnka
:-) je to výborná záchrana, když má člověk hlad a nemá čas (nebo náladu) vařit ..
Vymazat