pondělí 11. února 2019

Tvořivý týden #5

Pěkný pondělní večer,

poslední dobou jsem zanedbávala háčkování, a ta jsem se rozhodla to trochu napravit. Tentokrát je tedy tvořivý týden plný motání... :-)

Blíží se Velikonoce a já si každoročně říkám, že něco roztomilého vyrobím. A pak, jak jistě tušíte, to nestihnu. A tak jsem tentokrát začala opravdu brzy takovou drobnůstkou v podobě ozdob na vajíčka.

 

Udělala jsem dva kousky (určitě nekončím) a aby vám to nebylo líto, můžete si je pořídit u mě na e-shopu. Co je fajn, je to, že tyto kloboučky mohou také sloužit jako "uchovávač" teploty vajíček u snídaně. 

 

No dobře, toto není úplně háčkování, ale pletení na pletacím mlýnku, ale do motání se to počítá... :-)


Holky dostaly pozvánku na narozeninou párty své kamarádky Viktorky s tím, že se bude jednat o troj oslavu dalších holčiček. Dáreček sice byl oznámen jen pro "naši kamarádku", ale samozřejmě mi to nedalo a aby to zbylým holčičkám nebylo líto, i ony dostaly malý balíček s čapkou. Blíží se jaro, tak věřím, že i malé slečny tyto houmlesky ocení.

 


Původně jsem chtěla vše dát do dárkových taštiček (takových těch klasicky barevných a papírových), ale nakonec jsem se rozmyslela a v duchu AE stylovosti dala vše do pytlíčků a papírové tašky, které jsem lehce - co mi můj (ne) talent dovolí, pomalovala. Prostě až je to něco jiného :-)


A co chystáte tvořivého v tomto týdnu? Já mám již střiženo holkám na šatičky a uvidím, co dalšího ještě bude, poslední týdny v tomto ohledu moc neplánuji... :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig