pondělí 8. dubna 2019

Ze dna koše #1

Hezké poledne,

už dlouho tu nebylo něco pořádně kosmetického. Nějaká recemze, což? A co teprve více recenzí najendou. Menších, ale výstižných. Jdeme na to...!


Spotřebovance jsem měla nafocené opravdu dlouho. A pomalu se blíží chvíle, kdy budu fotit další - rozhodla jsem se, že počet produktů zmenším, abych vše neskladovala moc dlouho, takže tyto původně čtvrtletníčky budou asi častější.

Co se péče o vlasy týče, tak zůstávámvěrná své klasice - tedy Aussie, Taft a Šmoulové pro holky. I když...


Zkusila jsem prvně kaviárový šampon od Alterny a také jsem si "chrochtala". Vlasy jsou krásně pevné, působí zdravě, září a jsou moc hezky nadýchané.


Blíží se doba klíšťat a podobné havěti (pardon) a tak mám pro vás jeden tip - tento sprej jsem koupila loni v DM a měli jsme ho celé léto. Letos pořídím znovu. Má tedy intenzivnější vůni, ale takovou ala levnadule, takže to není tak hrozné. A na vzduchu se to zmírní. Důležité je, že nechytnete klíště.


Krémy na ruce ve spotřebovancích zas až tolik neukazuji, protože většinou je vypotřebuji někde na cestě a rovnou letí do koše. Nicméně mám pro vás tip na fajn krém od Yves Rocher.


Co se krému na tělo týče, zkusila jsem prvně tento Mini me od 2SIS pro cácorky. No upřímně, za mně nic moc. Bohužel se špatně roztíral a nic moc nehydratovat. Ano, jsme sušinky, ale toto opravdu nepomohlo ani za píď.... :-(


Deodoranty jsou klasika. Borotalco a Dove krásně voní a nedám na ně dopustit. Fa vcelku dělalo bílé fleky, takže toto už pro příště ne. Co se parfému týče, tak Euphoria od CK je můj miláček. Určitě jej zase někdy pořídím.


Sprchové gely u nás mají vcelku velkou spotřebu, když tak na to koukám. Miluji Dove, Fa, Avon a Oriflame. Pro holky pak nedám dopustit na Biodermu.
Výborné sprcháče má také Ziaja a Manufactura. Holky pak samozřejmě nadchly pěnové kapsle od Lilien, které se rozpouští ve vaně.

 

Poslední dobou více investuji do péče o pleť než do dekorativky. Stálicema je Bioderma a Mary Kay. Tam mám jistotu, že pleť nepodráždí, krásně vyčistí a působí pak velice hezky a šťavnatě. Výorná je také Ziaja. Ta je navíc cenově velice přijatelná.

 

Dělala jsem teď i "čistku" v make-up šuplíčku. O všech kouscích, které na fotografiích vidíte, jsem vám zde na blogu již různé recene psala, takže se nebudu nějak extra rozepisovat. Co ale rozhodne kupuji zas a znovu, to je řasenka Devilash od Dermacolu a Camouflage korektor od Catrice.

 

Prvně - a rozhodně ne naposledy - jsem měla pudr Sexy Mama od theBalm. Je krásně jemný, dobře se nanáší a zapracovává, vydrží většinu dne bez nutnosti větších úprav (jen na t-zoně). Prostě palec nahoru na obou rukou... :-)


Jak jste na tom s kosmetikou vy? Spíše investujete do dekorativky nebo do péče?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig