úterý 11. května 2021

Cvičení s Lady Lab

Pěkný večer,

blíží se léto, a tak nás to o to víc táhne ven procházet se, jezdit na kole...no prostě sportovat. A také se se stoupajícími teplotou začnou odhazovat svršky, což častokrát vede k tomu, že člověk přemýšlí, jak moc je potřeba své tělo dostat do fit podoby... 

Každý máme tuto "fit podobu" jinou, každý chceme něco jiného a všichni společně víme, že nic není jen tak zadarmo. Takže je potřeba si rovnou na úvod říct, že jen nějaké tabletky vám ty buchty na břiše nevysekají. Ale to je nám prostě jasné. 
Tak proč nespoléhat jen na sebe a nějaké pomocníky do svého dne zařadit? Protože vám dokáží to cvičení "okořenit" 


Poslední rok se snažím opravdu více hýbat (o tom jsem vám už několikrát psala) a opravdu cítím, že je výsledek hodně znát. Ne nejde jen o váhu - paradoxně se skoro nevážím, ale jde o to být pohyblivější, nefunět do schodů, doběhnout psa při procházce ... 
Ve spolupráci s holkami od Lady Lab jsem si vybrala takové doplňky, které by měli můj efekt ze cvičení vylepšit. S některými jsem měla zkušenosti již v minulosti a s některými se naopak ještě stále seznamuji. 


Carnitin a Fat Killer - to je spalovací dvojka, díky které z vás již po chvilce cvičení opravdu pěkně "lije". Což je právě to potřebné, abyste spalovali, však to určitě máme všechny na mysli. Již v minulosti jsem tyto dva pomocníky užívala a i když existují samozřejmě další spalovače, tak na mne toto kombo působí skvěle. 
Navíc i pokud jdete "jen" na procházku rychlou chůzí, tak je poznat rozdíl bez a s ...

Tuto dvojku je fajn také doplnit o nočního pomocníčka - Night Burner, který by měl v noci urychlovat váš metabolismus. V tomto směru prozatím nedokážu zcela posoudit, protože tak dlouho spolu ještě nekamarádíme, ale fakt je, že po ránu mám pocit, že se probouzím nastartovaná, ale zároveň odpočatá. A preventivně jsem začala vynechávat svou oblíbenou večerní kávu, protože první dny jsem měla problém s usínáním, respektive jsem se párkrát zkraje noci budila. 


Výrobek, který jsem si vybrala naprosto cíleně, je Flexi. V minulosti jsem s ním byla velice spokojená. Jedná se o doplněk - kloubní výživu, který dle mne opravdu funguje. Vzhledem k tomu, že poslední měsíce (paradoxem s novou a větší cvičící zátěží) se mi více začala ozývat kolena, a tak různé kloubní výživy opravdu pravidelně užívám. Proto mám i myslím velmi slušné porovnání a mohu s klidným svědomím říct, že zrovna tento kousek mi vyhovuje 100%. Samozřejmě, nesmíte čekat, že se změna dostaví hned druhý den, ale za cca měsíc jsem už cítila zlepšení. 


Každý víme, kde máme své limity a čeho chceme dosáhnout. Za mne je to zdravější způsob života a hlavně pohyb, který jsem zpočátku "korona dní" zanedbávala a teď to již delší dobu napravuji. Nečekejte kouzla, k tomu tyto pilulky nebyly, nejsou a nebudou. Musíte na sobě makat, a to i na svém myšlení. Teprve pak uvidíte, že právě tito pomocníčci dělají vaše cvičení ještě o krok intenzivnější, lepší a tím pádem účinnější. 

Lady Lab odvádí skvělou práci - a to nejen na poli potravinových doplňků, ale i zdravého mlsání (to ještě musím pořádně obhlédnout a odzkoušet :-) ) a samotných cvičení, které si můžete pustit kdykoli máte na cvičení chuť a inspirovat se. 
Navíc komunikace s holkami je úžasná. Rády poradí, navedou, vysvětlí s naprostým klidem a profesionalitou a navíc jsou děsně fajn (doporučuji sledovat na Instagramu).
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig