středa 26. května 2021

Novinky v make-up šuplíku: zima - jaro

 Dobré ráno,

co začít den malým make-up okýnkem? V posledním roce bych řekla, že se vcelku "hlídám" a make-up zas až tolik nepořizuji, ale tak stále mne to láká, takže sem tam neodolám ... :-) 

Během zimy a začátku jara mi v make-up šuplíčku přibylo pár kousků, které se staly oblíbenou součástí mé denní rutiny. Jedním z nich je i tento pudr od Oriflame. Je velice jemný, pevně lisovaný a dobře matující - nedělá nevzhledné mapy ani šupinky. Výdrž je střední a během dne je určitě potřeba sem tam poopravit t-zónu, pokud ji máte mastnější. Nicméně za málo peněz hodně muziky. 

 

Zkusila jsem podkladovou bázi pod řasenku od Essence a tedy nic moc... Přišlo mi, že jsem měla o to více řasy slepené a že bych viděla nějaké velké zlepšení / zvýraznění, to se bohužel říct nedá.

Průhlednou řasenku pak na mne vyškemraly cácorky, že prý se také chtějí malovat... :-) 


Balzám na rty od Hydrophilu jsem vám představila již v samostatném článku ZDE. A co říci po používání s odstupem? Povedl se a určitě po něm sáhněte! 


Já ty srdíčkové tvářenky a rozjasňovače od MUR miluji! 
Ano, jsem si vědoma toho, že se v tomto případě jedná o "inspiraci" (doplňte si sami) známé a dražší značky, nicméně se přiznávám, že mi to nevadí. Kosmetika je to totiž kvalitní - mám s ní zkušenosti mnoho let a opravdu jsem vyzkoušela již mnoho jejich výrobků. Ani u jednoho nemohu říct, že bych s ním měla problém nebo mi nevyhovoval či nesedl. Navíc pro mladé holky či maminky, co nemají na utrácení, si myslím, že je toto naprosto ideální značka, protože vás ani finančně nezruinuje. 
A tento konkrétní rozjasňovač? Má skvělou pigmentaci, výbornou výdrž - a to i v případě, že jej nanesete na oči místo klasických očních stínů. Ráda tak tento Andělský rozjasňovač používám k vytvoření jednoduchého a rozjasněného looku.  

  


Oční paletky - mé milované "prokletí". Kdyby bylo na mém (a měla jsem bezednou peněženku), tak je kupuji co chvíli. Nicméně, již se snažím být rozumná. Nicméně fialovou krásku od Juvias či zajímavě laděnou do cihlových a zemitých stínů od MUR jsem nemohla nechat bez povšimnutí. Každou z nich jsem vám nafotila a popsala v samostatném článku zde na blogu. 


A to by bylo vše. Trochu jsem v posledních dnech začala pokukovat po lescích na rty a doplnila či respektive obměnila některé kousky. O tom ale zase příště.... 

Co vy a kosmetické make-up novinky? Co vás zaujalo v poslední době? 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig