úterý 18. května 2021

La Saponaria: Vlasový olej

 Hezký večer,

před časem jsem objevila (pro mne do té doby neznámou) značku La Saponaria a povím vám, že její výrobky mne hodně baví. 

Na webu Econea mají spoustu výrobků právě této značky, a tak můžete vybírat a zkoušet. Já tentokrát v rámci spolupráce vybrala pečující olej na vlasy, u kterého jsem byla hodně zvědavá, jak se mi s ním bude pracovat a jak bude samozřejmě fungovat. Co se týče vlasových olejů, tak totiž nemívám moc dobré zkušenosti... 
Nicméně řídím se heslem, že člověk má sem tam vystoupit z komfortní zóny, nedat na předsudky a prostě zkusit. Třeba to zrovna bude fajn. 

Začneme tedy balením - jedná se o klasickou zatmavenou skleničku (pozor na rozbití), která je opatřena "zbržďovacím" ventilkem pro dávkování. Toto je velmi vhodné opatření, které předchází tomu, abyste si celý obsah nalili omylem do dlaně, protože tento olej je sám o sobě svou konzistencí spíše tekutý. 



Já osobně mám vlasy vcelku dlouhé - tedy přesněji jsem je před pár dny o hodně ostříhala, nicméně olej používám již více jak měsíc. Navíc je mám jemné, těžké a díky tomu, že kadeřníka dlouho neviděli (ano, doba covidová...) ,  jsem je měla i dost na koncích poškozené. Proto pro regenerační olej to byla výzva a myslím že i opravdu kvalitní testování... :-) 

Olej se používá tak, že jej nanesete na konečky a do délek ještě suchých vlasů (díky tekutosti to jde opravdu lehce), necháte působit a následně smyjete klasicky šampónem. Opravdu dávejte pozor, ať nenanesete olej i ke kořínkům, zbytečně byste měli vlasy i po umytí těžší a stále mastnějšího vzhledu - vyzkoušela jsem. 
Ale pokud se vrátím ke správnému postupu použití, tak následně jsou vlasy velice pěkně vyhlazené, neelektrizují, působí velmi lehkým a zároveň upraveným dojmem.  

Menší nevýhodou je to, že proces použití vyžaduje více času, než byste museli věnovat např. bezoplachové kůře či klasickému kondicionéru apod. Nicméně po pár použití uvidíte opravdu znatelný rozdíl, který vás (stejně jako mne) přesvědčí, že se vyplatí tentokrát ten čas investovat. 


Jak jsem řekla v úvodu, takhle značka mne opravdu baví a i vlasový olej, ke kterému jsem přistupovala trochu s předsudky, mne přesvědčil, že prostě umí... Děkuji Econee za další skvělou spolupráci!  
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig